Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak, mennyi a havi kereset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyi a havi kereseted? Zavar ha a párod jóval kevesebbet keres mint te együttélés szempontjából?

Figyelt kérdés

Pl. nő 200ezer, férfi 500ezer.

ilyen esetben mennyire feleznéd a költségeket? Mennyire mennél bele a közös kasszába?

2023. febr. 20. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 400at keresek.

Feleségem pár éve 160at keresett, tavaly 207-et, most 260at, bár magánban felnyomja akár 450ig is, szóval ismerem azt az érzést is, amikor sokszorosát kerestem az övének, meg azt is amikor a nő többet keres nálam.

És pont leszarom. Közös pénz, tökmindegy ki keresi, örüljünk neki, hogy összességében sok van.

Költségeket nem felezzük. Az fizet akinek kézre esik, teljesen értelmetlen rugózni azon, hogy kinek a pénze.

2023. febr. 20. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én cirka 800 ezret keresek, a feleségem mostanáig csak a gyest kapta. Hogy zavart-e, arra a rövid válaszom az, hogy nem. A hosszabb válaszom kicsit összetettebb.

Alapvetően nem zavart, mert egyrészt az önbecsülésemnek marha jót tett, hogy egymagam eltartom a családot, és élveztem is azt a kényelmet, hogy nem kell állandóan rohanni és logisztikázni, hiszen egyikünk intézi a gyerekeket. Egyúttal azzal is tisztában voltam, hogy azért tudtam erre a keresetre feltornázni magam, mert koncentrálhattam a munkára, hála a feleségemnek.

Másrészt viszont őt zavarta, hogy hozzám képest alig keres valamit, kiszolgáltatottnak érezte magát, és ez okozott súrlódásokat. Főleg, hogy egyúttal elkezdett túlkompenzálni is, és mindent egyszemélyes hadseregként megcsinálni otthon, ami oda vezetett, hogy még az alsógatyámat is meg kellett kérdeznem, hogy hol van. Úgy éreztem magam, mint egy gyerek. Meg persze az sem kellemes érzés, hogy nem dőlhetek ki, mert akkor nincs pénze a családnak.

2023. febr. 20. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:

260at kb a férfi párom én 430at + jön hozzá még úgy 100e.

Nem rugózunk ki mennyit keres ahogy jön és kézre esik az fizet mert attól még közös a pénz.

2023. febr. 20. 15:15
 4/5 anonim ***** válasza:
17%
Hazánkba már egyre ritkább , hogy a férfi többet keressen .. amúgy nem hinném , hogy ez problémát szokott okozni ebben a felállásban. Inkább fordítva ritka amikor a nő keres többet és neki okés így is a kapcsolat. A különbbség ,hogy a férfiak nem várják el többnyire az anyagi kiegészítést a nőtől még akkor sem ha hó végén száraz kenyeret kell ennie, mert a férfinak van önbecsűlése és nem a pénze miatt kell neki a nő.
2023. febr. 20. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem zavarna az se, ha dupla annyit keresne. És az sem, ha kevesebbet.
2023. febr. 20. 17:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!