Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen apróságokkal szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen apróságokkal szoktátok halálra idegesíteni a párotokat?

Figyelt kérdés

Én nyitva hagyom a szekrényajtókat és felkapcsolva hagyok mindenhol minden lámpát. Illetve a kiöntött italaim 1/3-át már nem szoktam meginni, ezen is mindig forgatja a szemét.

Szóval ilyen bosszantó apróságokra gondolok, nem komoly dolgokra.

2023. febr. 18. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Folyton hozzá akartam érni, öleléssel és összebújással. (Amikor még együtt voltunk)
2023. febr. 18. 22:19
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Mindig beleejtem a hajszárítót a kádba ha fürdik, szoktam kis fadarabot szorítani a kocsija fékpedálja alá, hashajtót teszek az algopirines dobozba, stb....semmi komoly
2023. febr. 18. 22:22
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Azzal, hogy vagyok neki. Egyikünk sem tudja, hogy miért van velem. Nem érdemlem meg őt.
2023. febr. 18. 22:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"beszélnünk kell"

arról, hogy mit főzzünk holnap. Bármikor bedobom ezt a kezdés már szorul össze, aztán feloldom vmi semmiséggel :D nagyon szeret

2023. febr. 19. 00:00
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Piszkálja, fogdossa, megcsípi az orrom, mindig mindent máshová tesz el, hazudik hogy szellőztetett, folyatja a vizet, amikor mosogat, fullgázon folyik a víz, ha borotválkozik, Las Vegas kivilágítás az egész lakásban, idióta hűtőelrendezés. Horkol. Stb
2023. febr. 19. 00:25
 6/11 anonim ***** válasza:
12%
Nem lennék együtt olyannal, aki bármin idegeskedik.
2023. febr. 19. 05:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hangosan eszek.
2023. febr. 19. 07:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szándékosan semmivel. De nehezen tolerál néhány apróságot. Én máshova teszem a tejet a hűtőben, ott hagyom a poharam a pulton, ha még inni szeretnék belőle, és annyi cipőm van, hogy egy hónapban minden nap másikat vehetnék fel. Ezeket nem hagyom szét a lakásban, szép sorban rendezetten tartom. Valamiért mindegyik olyan dolog, amivel a világból ki lehet kergetni, pedig neki is vannak ilyen dolgai, amik engem kicsit zavarnak, mégsem teszem szóvá, hogy nem oda teszi a mosogatószivacsot, ahova én szeretem, vagy áll a víz a fürdőszobában, miután letusolt. Van, akit ki lehet borítani ilyen apróságokkal, van akit nem.
2023. febr. 19. 08:26
 9/11 anonim ***** válasza:
27%

Nem akarunk gyereket.

De havi 1x azt mondom a barátomnak, hogy nem jött meg, és terhes vagyok...

Várok egy kicsit, majd mondom, hogy vicceltem....mindig megnyugszik..

2023. febr. 19. 09:15
 10/11 anonim ***** válasza:
75%

Azt mondja nem idegesítem semmivel, tényleg lehet hogy csak én gondolom úgy :-)

Pl.van hogy 30másodperc alatt kimegy vmi a fejemből

Vagy néha szeretgetősebb hangulatban vagyok és többet bújok

Pedig mindig kimutatja és tudom hogy imád és szereti is hogy ilyen vagyok, lehet én gondolom túl

2023. febr. 19. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!