Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiatal(20-30)Csajok ti mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal(20-30)Csajok ti mikor tudtátok meg,hogy mennyi a pasitok fizetése?

Figyelt kérdés
És befolyásolt ezt titeket ha több pasi is játékban volt?
2023. febr. 18. 17:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Viszonylag még a kapcsolatunk elején tudtam meg és nem befolyásolt semmit.
2023. febr. 18. 17:37
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Összeköltözéskor, tehát esetünkben pár hónap után. Nem volt több játékban, és nem befolyásolt. Tudtam, hogy el tudja magát tartani, én is el tudom magamat. Ennyi volt a lényeg.
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

Mikor összejöttünk (én 20 voltam, ő 21) neki nem volt munkája. Pár hónappal később lett, kb tudtam mennyit keres, de csak hónapokkal azután kérdeztem rá pontosan, mikor én is új gyakornoki helyet kerestem magamnak.

(egyetemisták vagyunk)

Nem befolyásolt, nem volt több pasi a játékban.

4/12 anonim ***** válasza:
83%
Előbb tudtam, mint azt, hogy hogy néz ki. Egy cégnél dolgozunk. Könyvelő vagyok.
2023. febr. 18. 17:38
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem volt több pasi játékban, és egyáltalán nem érdekelt mennyi a fizetése. Én is dolgozom, eltartom magam. Pár hónap után kerültek szóba a pénzügyek köztünk, párom akkor kevesebbet keresett, mint én, most pont ugyanannyit kapunk.
2023. febr. 18. 17:54
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Első randin, mikor elmondta, hogy mivel foglalkozik.
2023. febr. 18. 17:56
 7/12 anonim ***** válasza:
15%

3 honap utan

A kezembe nyomta a kartyajat h legyszi oszt be a penzem

😁

2023. febr. 18. 18:02
 8/12 anonim ***** válasza:
73%

Amikor összeköltözést terveztünk és az albérleteket nézegetve megbeszéltük, mennyi fér bele, mi a felső határ, akkor megosztottuk egymással az aktuális anyagi helyzetünket, fizetésünket, hogy tudjuk, miből gazdálkodhatunk. Ez már értelemszerűen nem a kapcsolat eleje volt, és bőven nem voltak mások a játékban. Természetesen nem befolyásolt a döntésemben.

De azt hozzá kell tennem, hogy abból a szempontból számított az anyagi helyzete, hogy amikor még ismerkedtünk, akkor azért nem spórolt rajtam, ami erős kontraszt volt az exemhez képest, aki egy 100 forintos csokit is képes volt elszámoltatni velem (nem túlzás, tényleg történt ilyen, a 99 forintos kicsi sport szelet felét számon kérte rajtam, és még én érezhettem magam megtisztelve, hogy eltekintett az ötforintosaim hiányától és beérte két húszforintossal). Bár ez ugye nem a fizetés függvénye, hanem hozzáállásé. De ilyen szempontból a jelenlegi párom határozottan előnyt élvezett az exemmel szemben (miatta hagytam el).

2023. febr. 18. 20:16
 9/12 NTBS ***** válasza:
74%
Férfiként írom, hogy látod kedves kérdező, nem ezen múlik.
2023. febr. 20. 12:15
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Barber vagyok, ebből már mindig tudják hogy nagyon jól keresek
2023. febr. 20. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!