Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják a férfiak lekorlátozni a nőket,hogy ha
valaki egyedül elmegy valahova akkor már mindjárt meg
akarja csalni a másikat?
Figyelt kérdés
Rengeteg barátnőmtől hallom,hogy nem mehet el egyedül koncertre, vagy bármilyen más rendezvényre ha párkapcsolatban van,mert a pasija egyből hiszti rohamot kap,és féltékenykedni kezd.
A párom és én,nem szeretjük ugyan azokat a dolgokat, ő szeret koncertre járni,én szeretek múzeumokba menni, még sincs olyan soha,hogy veszekednénk,vagy durcáznánk mert a másik esetleg egyedül szeretne bárhova is elmenni. Feltétel nélkül megbízunk egymásban, soha nem kérdőjeleztük meg a másik hűségét. Olyan furcsa nekem,amikor beszélgetek valakivel,és nagy szemekkel rám néz,hogy a pasim hogy engedheti meg,hogy egyedül menjek bárhova is nélküle. Nem is értem,hogy lehet olyan kapcsolatban élni,ahol bármelyik fél szabályozni akarja a másik mozgásterét.Ennyire átálltak az emberek arra,hogy "jajj nélkülem megy,és biztos megcsal?"
Mert egy egyedül levő nőre azonnal rárepul kb 20 férfi. Megvan az esélye hogy félrelép valamelyikkel
2023. febr. 13. 12:42
2/36 anonim válasza:
AKi hagyja, az meg is érdemli. Ennyi.
2023. febr. 13. 12:44
3/36 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondom. Ha hagyja, hát szíve rajta
2023. febr. 13. 12:44
4/36 A kérdező kommentje:
Érdekes,mert középkategóriás nő vagyok, se csúnya se szép,csak átlag. Mégsem repült rám soha senki,pedig általában sok emberrel kezdeményezek beszélgetést, ha egyedül vagyok,ha a párommal.
2023. febr. 13. 12:45
5/36 anonim válasza:
Szivesen elengednéd a párod egy olyan helyre ahol dögös félrészeg nők 10esével flörtölgetnek majd vele, plusz a haverjai is biztatják h ugyan már csak egy este, majd letagadjuk, meg különben is jobbat érdemelsz mint a párod/feleséged. Na?
2023. febr. 13. 12:46
6/36 A kérdező kommentje:
Bárhova el merem engedni,minden zokszó nélkül,mert ismerem,és megbízom benne. Tudod,mivel Te nem ismered, de én igen,tudom,hogy részegek közé soha nem is menne, és ő maga is csak mértékkel iszik..nem pedig versenyt iszik a sok hülye tinivel..felnőtt ember létére.
2023. febr. 13. 12:47
7/36 anonim válasza:
Eléggé más körökben mozgunk, én az elmúlt 10 évben összesen 2 olyan nőt ismertem meg akik hagyják magukat így korlátozni és még nálunk is kölcsönös a dolog, tehát legalább a kettős mérce nincs meg :D A többiek nem sokat vacilálnának azon, hogy együtt maradjanak-e az ilyen komplexusos kisfúkkal, a normálisaknak a nyugalmuk fontosabb valami féltékenykedő korlátolt vadbaromnál.
2023. febr. 13. 12:48
8/36 anonim válasza:
Én úgy vagyok nőként, hogyha a párom meg akar csalni, akkor meg is fog. Ő van a kapcsolatban, ez az ő felelőssége, hogy ne történjen meg. Ha hűséges, akkor mindegy hova megy, mindegy hány tuti csaj flörtöl vele, rajta múlik, hogy hűséges marad-e. Ha nem az, akkor meg menjen, és vissza se jöjjön.
2023. febr. 13. 12:50
9/36 A kérdező kommentje:
Eleve normális nő nem is kezd olyannal, aki mindenkiben csak a vetélytársat látja, még a barátnőkben is, amikor tudja,hogy a barátnőjének semmi leszbi hajlama nincs. Szóval aki ilyenekkel kezd, az csak szenvedjen.
2023. febr. 13. 12:51
10/36 anonim válasza:
Ez fordított nemekkel is gyakori, a féltékenység nem egy olyan dolog, ami csak az egyik nemre volna igaz. Sokan átélik és nem kezelik jól, amit valahol megértek, mert a legtöbb ember nem megbízható, az ott lévő prolik pedig főleg nem, de egy kis taktikával jobban megfogható lenne egy csélcsap személy is. A tiltás sosem célravezető.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!