Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szeretnék reális válaszokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék reális válaszokat kapni. Te együtt maradnál vele?

Figyelt kérdés
Nagyon szeret, de ott van a de akkor szexelünk amikor ő akar van hogyha olyan lelki állapotban van 2 hónap kimarad… kicsit monoton a szex 🤷🏻‍♀️ Nem programozunk együtt sokat, én nyitott lennék a közös programra ő nem kicsit gyatra a kommunikáció köztünk úgy érzem hogy nem haladtunk az elmúlt években célok terén szeret nőket nézegetni ha nincs szex mert nem akar attól még ő nézi a másik meztelen nőt szerencsére nem veszekszünk sokat és sokszor érzem hogy szeret de azért ezek nem jók szerintem
2023. febr. 5. 09:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

Hú, jó sok csalódás vár még rád. Az, hogy valaki azt mondja, hogy szeret, nagyon nem azt jelenti, hogy szeret. Az önmagában a semmi. Bárki mondhatja bárkinek bármiért.

2023. febr. 5. 20:00
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha beszéltetek erről és nem változott viszont téged ez zavar akkor szakíts vele.Más nőnek ez oké egy párkapcsolatban viszont neked nem akkor nincsen ok amiért megéri ezt a dolgot folytatni.
2023. febr. 5. 21:52
 13/21 A kérdező kommentje:
12/12 van olyan no akit ezek nem zavarnámak?
2023. febr. 5. 22:24
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Buta, naív, önbecsülés nélküli nőket nem zavarja.
2023. febr. 5. 22:26
 15/21 A kérdező kommentje:
Akkor én nem vagyok az mert engem zavar 🧐
2023. febr. 5. 22:51
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
De az vagy, ha vele maradsz, csak szólok.
2023. febr. 5. 22:55
 17/21 anonim ***** válasza:
69%

szerintem beszélj vele megint és mondd meg neki, hogy te így nem érzed jól magad.

Ha tényleg nem változtat, akkor nem látok sok okot rá, hogy vele maradj, inkább szakíts, mert feleslegbe megy a szereteted

ha tényleg eléggé szeret, akkor biztosan változtatni fog

2023. febr. 6. 12:43
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, az "évek" alatt, tehát nem mai keletű a probléma.

Szeret? Nem hinném.

Mennék, vagy küldeném, de ezt nem nevezném kapcsolatnak. Pocsékolod az idődet, csökken az önbizalmad ezzel a se veled, se nélküled kapcsolatban.

Többet érdemel ettől mindenki. Neki ez így kényelmes. Dobd ki, találsz jobbat.

2023. febr. 8. 06:07
 19/21 mikeXxX ***** válasza:
58%
Kommunikáció kommunikáció! Beszèlsz vele ha nem megy akkor èn biztosan offolnám de hát sokan szeretnek így èlni ahogy itt látom .43f
2023. febr. 8. 09:27
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Amit leírtál, a nulla. Alkalmi szex, de az minek.
2023. febr. 8. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!