Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális,hogy a felnőtt 28F párom mai napig is plüss macikkal alszik?
Ha elkezdenél ismerkedni valakivel, nagyon szimpatikus lenne, jól megértenétek egymást, minden klappolna.
Aztán telik múlik az idő, felhívna a lakására.
Bemennél a szobába és ott "figyelne" az ágyon egy cukika kis plüss vagy kettő akár.
Na akkor mi lenne? Azt mondanád, hogy "hát bocs, de nekem nem fér bele.
Úristen" és megszakítanád a kapcsolatot vele? Csak kérdezem.
23
Nem hinném, hogy ebben az esetben minden klappolna amúgy se. Vagy ha úgy éreztem, hogy igen, akkor a maci hatására kritikusabban átgondolnám, és a további jeleket is jobban nézném, különös tekintettel az infantilis jegyekre, és anyucitól való függésre. Pl. anyagilag mennyire függ még szüleitől, lehet igyekeznék minél előbbre hozni a családlátogatást, hogy lássam, hogy viszonyulnak egymáshoz. Többféle helyzetbe hoznám az illetőt, hogy lássam, hogyan tud problémákat, főleg váratlan problémákat megoldani. Hisztibe tör ki pl. vagy rögtön a konstruktív megoldáson törekedik? Végülis ezek nagy részét amúgy is nézném rajta, a maci csak egy plusz jel lenne az egyik irány felé, csak egy maci miatt nem hagynám el. De valószínűleg lenne ott más is. Ha megerősödne a gyanúm, hogy anyucipicifia vagy hogy infantilis és idétlen, igen, lépnék. Nekem is csak egy életem van.
Most komolyan ilyenben méred ki a "normalitást"?
Az is lehet hogy azokat a plüssöket olyantól kapta,akit többé nem láthat már mert esetleg meghalt,vagy segít neki feldolgozni valamilyen komoly traumát ami korábban történt vele.
Akármi lehet,ami miatt tartogatja azokat a macikat..mindenkinek van rejtett énje vagy titka amiről nem szívesen beszél,de ettől nem lesz valaki aberrált vagy abnormális.
Nincs benne semmi fura. Nagyon sok esetben ezeknek érzelmi értéke is van. Nekem is vannak plüsseim, a legtöbb a szüleimtől, tesómtól van, rájuk emlékeztet.
Egy fehér plüss jegesmedvével és a férjemmel alszom, van pár plüss a könyvek mellett a polcaimon.
Plusz a kanapén van egy másfél méteres plüssmaci, amit a páromtól kaptam a 10. Évfordulónkra.❤️ Tudta hogy kislánykori álmom volt egy ilyen nagy plüss és azért vette mert örömet akart vele okozni.
Vannak akik szeretik a plüssöket, semmi baj nincs vele.
29
Most ez csak költői kérdés volt, vagy tényleg választ vársz? A maci kitevése érzelmi éretlenségre vall. Egy komoly férfi nem tart plüssmacit az ágyán. Se a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!