Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Akit a párja tart el annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit a párja tart el annak nem bántja a lelkiismerete?

Figyelt kérdés
Itt nem a gyereket nevelő nőkre és betegekre gondoltam.. hanem akiknek esze ágában sincs dolgozni..
2023. jan. 31. 15:24
 1/8 Hans Pötterman ***** válasza:
68%

Vannak olyanok akiknek nem. Férfit is ismerek ilyet,nekem egy az egybe be is vallotta,hogy neki ez így nagyon jó, kényelmes, eszébe sincs változtatni.

Én inkább felakasztanám magam szêgyenemben.

2023. jan. 31. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Mh.... Pont a férjem az, aki nem akarja, hogy dolgozzak, mert bőven megélnénk az ő fizetéséből, csak én szeretek dolgozni.....Allandóan ezen megy a veszekedés! Takarito jár hozzánk takaritani is, mert vagy felesben csináljuk, vagy nem vagyok hajlandó! Nem vagyok rabszolga! De ő "nem ér rá" mert állandóan dolgozik a hétvégéket kivéve!
2023. jan. 31. 15:30
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Férfiként írok.

Én bevallom, ha találnék olyan nőt, aki el tudna/akarna tartani, én nem dolgoznék. És nem zavarna.

És férfiként is volt, hogy eltartottam nőt. Ez sem zavart. Viszont!!! Cserébe elvárok dolgokat. Pl.: hűség, bizalom, semmi "fejfájás", ápoltság, ...

Miért ne? Macskám is van. Tőle sem várom, hogy egerészen a lakásban, vagy cirkuszi trükköket csináljon. Csak legyen itt, és simogathassam.

2023. jan. 31. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Nem unod még? Neked nem teljesen mindegy? A saját életeddel foglalkozz!
2023. jan. 31. 16:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak az életképtelenek önbecsülését rombolhatja esetleg.

De vannak eltartott nők, akiket mondjuk ha elhagynak, akkor egy céget is összedobnak ha kell.

2023. jan. 31. 18:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem más élete nem érdekel, mindenki úgy éljen ahogy neki jó! Amúgy savanyú a szőlő?
2023. jan. 31. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel, mert az, hogy eltart nem jelenti azt, hogy meresztem a ...csámat.

Mindent én intézek helyette (főzés, bevásárlás, csekkek, bármilyen elintézni való van, szakember kell, stb.), tisztaság rend van, és mellette könyvet írok.

Nem annyi, hogy kosz a lakás, meg körmöshöz járok, hanem napi 8-10 órát dolgozok a regényemen, aminek az első kötete idén megjelenik.

2023. febr. 3. 18:39
 8/8 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, de hogyha elhagyna, akkor sem esnék kétségbe, kb két hét alatt találnék melót (egészségügyi végzettséggel bármelyik kórházban kezdhetnék segédápolóként), és akkor mellette írnék.

Az, hogy eltart, mert az ő fizetéséből simán megélünk és marad is bőven hó végén, nem jelenti azt, hogy ettől életképtelen vagyok. :)

2023. febr. 3. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!