Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Én gondolom túl vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én gondolom túl vagy tényleg nem fair a helyzet?

Figyelt kérdés

Párom elég rég szétment a gyermeke anyjával és van egy közös gyerekük, akik már felnőtt.

Páromnak nem volt komoly kapcsolata, én vagyok az első akivel össze költözött és családod szeretne alapítani.

A gyermek felköltözött pestre és ennek az a következménye, hogy az anyja is elég sokat van itt. Amivel nem is lenne gond, de közölte, hogy engem ne vigyen magával párom, mert nem vagyok oda való.

Oké megértettem, bár nem tetszett.

De még én nem voltam itthon, addig "véletlenül" meglátogatta a lánya is és az anyja is a páromat. Abban a lakásba, ahol együtt élünk és véleményem szerint semmi keresni valója nemvolt így itt, hogy én nem voltam itthon. Főleg úgy, hogy nem is szólt előre, hogy esetleg beugorna. most az a kérdésem, hogy tényleg én reagálom túl a helyzetet? Vagy teljesen normális ez a szituáció?

2023. jan. 10. 19:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miért nem a pároddal beszéled ezt meg?
2023. jan. 13. 12:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért nem ugyan az, ha Te mész a pároddal, akkor Te csak kísérgeted, felügyeled, feleslegesen.Ha feugranak a párodhoz, akkor oda mennek valamiért amit közösen kell megbeszélni, 3-asban.

A paroddal kellene erről beszélned, ő engedte be őket.

Ettől függetlenül, egy felnőtt gyermeket nem tudom mit kell kísérgetni.Minden el tud intézni maga is, ha akar házasodik, családot alapít.

Szerintem Te csak betegesen féltékeny Vagy, amit ne tegyé, mert csak a párod lököd el magattól

2023. jan. 13. 19:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért kérdező, mert te láthatásra mentél, ha jól értettem. Az az apa-gyerek(nagy gyerek) kapcsolat miatt van, ott nem csak neked, de apuka haverjának sem lenne semmi keresnivalója, de még az anyukának sem. Az a kettejük ideje kellene legyen.

A másiknál meg nem hozzád, hanem a párodhoz ment fel az anya a gyerekével. Az lényegtelen, ki lakik még ott, ha a gyerekem haverját idehozza az anyja játszani, akkor ugyanúgy beengedem az anyját is akkor is, ha nem vagyunk jóban, nem csak a gyereket, akit vártunk. De ott a párod döntött. Rajta kérd számon, akár mondhatta is volna, hogy most csak a gyerekemmel szeretnék lenni kettesben, de nem mondta!

2023. jan. 14. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!