Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom túl vagy tényleg nem fair a helyzet?
Párom elég rég szétment a gyermeke anyjával és van egy közös gyerekük, akik már felnőtt.
Páromnak nem volt komoly kapcsolata, én vagyok az első akivel össze költözött és családod szeretne alapítani.
A gyermek felköltözött pestre és ennek az a következménye, hogy az anyja is elég sokat van itt. Amivel nem is lenne gond, de közölte, hogy engem ne vigyen magával párom, mert nem vagyok oda való.
Oké megértettem, bár nem tetszett.
De még én nem voltam itthon, addig "véletlenül" meglátogatta a lánya is és az anyja is a páromat. Abban a lakásba, ahol együtt élünk és véleményem szerint semmi keresni valója nemvolt így itt, hogy én nem voltam itthon. Főleg úgy, hogy nem is szólt előre, hogy esetleg beugorna. most az a kérdésem, hogy tényleg én reagálom túl a helyzetet? Vagy teljesen normális ez a szituáció?
Az még hozzátartozik a történethez, hogy a nő is költözik abba a városba ahol mi élünk, szóval napi lesz a kontakt.
Akivel eddig élt az a férfit ott hagyja.
Felnőtt gyerek mellett teljesen okafogyott a napi kontakt. Esküvő, diplomaosztó, majdani gyerek szülinapja, azt kész. Semmi szükség rá, hogy napi kontaktusban legyenek.
Ha a nő még köpköd rád, viszont "véletlen" beállít hozzátok, ott nem aggódsz túl semmit, nagyon is gyanús.
Napi kontakt tényleg sok, de heti azért belefér, ha kell ez meg az a gyereknek. Te tényleg nem vagy láthatásra való, és tök normális, ha meglátogatják a párodat, aki fogadta őket a közös lakásban. Ezt vele meccseld le, mert ha ő belement, akkor bizony ő tehet róla, nem az exnő.
Tudnia kellett volna, hogy neked ez rosszul fog esni(amiben amúgy semmi extra nincs szerintem, de ha neked nem esik jól, az is rendben van). Beszélj már a pároddal, hogy neked kellemetlen, ha az exét és a gyerekét egyszerre fogadja a közös lakásotokban.
"heti azért belefér, ha kell ez meg az a gyereknek"
Milyen gyereknek? A szüleinek talán gyereke, amúgy meg szőrös tökű felnőtt. Ebben a korban nevetséges igény lenne, hogy anyuci és apuci egyszerre legyen vele. Bár az sokkal nevetségesebb, hogy ezt emberek el is hiszik. A kérdező is beveszi valamiért m
Ilyenek hogy számlafizetés, egyetem, főzés, kolesz, papírmunka, anyakönyvi kivonat, szerződések átnézése, bankszámlanyitás, felfúrni dolgokat, elintézni dolgokat, autós dolgokat rendezni, ha van neki, most tanulja a "felnőtt" gyerek. Senkit nem érdekel, mikor lett szőrös, már 12 évesek olyan szőrösek, hogy csak na, nem a nemi éréstől lett felnőtt. A felnőtt életét csak most kezdte, sok az ügyintézés, kell a támogatás, hogy ne bukjon a kelleténél többet. Én pl 18 évesen azt se tudtam, hogy kétféle beosztásban is lehet rezsit fizetni(átalány), vagy hogy van olyan hely, ami penészedik. Soha nem találkoztam ilyennel korábban. Vagy pl nem tudtam, hogy ne vegyen ki az ember földszinti lakást, vagy hogy különböző anyagú falak vannak az épületeknél, és más más előnye-hátránya van nekik. Egyszerűen kell az élettapasztalat, mert sok a kérdés és a vakfolt a felnőtt kor elején. Arról ne is beszéljünk, hogy vert át 19 évesen a hülye villanyszerelő meg burkoló..
Kell valaki, aki segít, amíg belejön az ember a dolgokba.
Oké kapjon segítséget. A gyerek bármikor jöhet. De az anyja minek?
Ha én zavaró vagyok, akkor az a környezet nem zavaró, amiben a volt kedvesével élek?
Meg az probléma volt, hogy múltkor elkísérem páromat, és közölte, hogy én abban a szituációba nem voltam oda való.
Szerintem neki sincs sok keresni valója a mi lakásunkban. Én sem megyek bejelentés nélkül senkihez. Ugyanezt várom mindenkitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!