Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van itt olyan férfi akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi akinek a felesége mindenbe belepofázik?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, hogy mit egyél, mit igyál, mikor mit csinálj.

Hogy tujátok kezelni a vehemens nejecskéteket?

2023. jan. 1. 09:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Leírtam. Nem passzol a személyiségetek.

Mit kerestek egymás mellett?

Miért kommunikáltok egymással úgy ahogy? Miért vetted feleségül?

Miért nem mondod el neki asszertív módon, hogy neked mi esik jól vagy mi esik rosszul?

Csak a vagyonközösségre meg ha van, akkor a gyerekre hivatkozva nem kell egymást egy életen át lelkileg megnyomorítani. És teljesen mindegy hogy ki a férfi és ki a nő a történetben. Csak fel kellene ismerni, ha két ember nem kompatibilis egymással.

2023. jan. 1. 10:34
 12/30 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos sok csicska pasi van.
2023. jan. 1. 10:38
 13/30 anonim ***** válasza:
92%

Anyám is ilyen volt, apàmmal is és velem is amíg együtt laktunk.

Egy perc magànszféránk vagy saját akaratunk nem lehetett, mert neki abban valami nem tetszett.

Rossz hírem van, az ilyen nem változik. Ez a kontrollmánia a személyiségének a része, sokan fel sem ismerik a hibàt magukban, de akik tudatában vannak még azok sem sok sikerrel változnak.

2023. jan. 1. 10:50
 14/30 anonim ***** válasza:
87%
Minek vetted el? Az összes ilyen hárpia 5 perc akatt férjhezmegy, csomó normális, kedves nőt ismerek, akik meg pártában maradtak.
2023. jan. 1. 11:50
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az exem volt hasonló.

Legtöbb esetben ilyenkor az a helyzet hogy ő az a típus aki irányítani szeret. Ez a lételeme, kb 0,1% az esélye hogy hajlandó lenne utánajárni, tanulni, és változtatni.

A partner ilyen esetekben pedig valószínűleg megalkuvó, olyan akinek nem probléma ha más irányít.

Feltették a kérdést mit kerestek egymás mellett.

Ha valamennyire megalkuvó vagy, akkor az a válasz erre...

Egy ideig működhet egy ilyen kapcsolat, hiszen mindenki azt kapta amit szeretett volna. Aztán valószínűleg egymás idegeire fognak menni. Úgy mint nálatok is.

Legvalószínűbb hogy nem fog változni a helyzet és majd szakítás lesz a vége, ha betelik az a bizonyos pohár.

A lényeg hogy te nem igazán tudsz rá hatni, max azzal ha ledominálod. Ez viszont nem fog tetszeni neki mert ő akar a domináns lenni.

Gondolom ő a viselkedésében nem lát problémát, ezért hajlandósága sem lesz arra hogy ezen az állapoton változtasson.

2023. jan. 1. 13:10
 16/30 anonim ***** válasza:
79%

Ez nem vehemens, hanem kontrollmániás hp, és nem kezelni kell, hanem kidobni a francba.

Apám nője is ugyanez, ő az egyetlen, aki elviseli neki, mert képtelen nemet mondani, kiállni magáért, konfliktuskerülő, és még sorolhatnám.

2023. jan. 1. 13:10
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen volt az exem.

N 30

2023. jan. 1. 13:32
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyam ilyen es sajnos reszben en is ilyen lettem. Viszont felnottkent sokszor belatom mar es sikerult valtoztatnom rajta, de meg nekem is vannak rosszabb napjaim, amikor nem sikerul.
2023. jan. 1. 16:57
 19/30 anonim ***** válasza:
7-es: az ilyesmiket meg kell tanulni, hogy a másik háznál hogyan szokás, és neked is el kell majd tudni mondani a gyerekednek, hogy mit hogyan kell csinálni.
2023. jan. 2. 11:42
 20/30 anonim ***** válasza:
Ha azt mondja pl., hogy ne egyél olasz kaját, lehet, abban van valami, mert az olaszok sok tésztát esznek, ami nem egészséges. Nem a készítésről és a mosogatásról van szó, de a feleséged egyszerű tiltás helyett azt is elmondhatná, ha valami neki nem tetszik, hogy miért nem tetszik. Az kevés, hogy elegem van belőle, a miértet is meg kell mondani, akkor vagy elfogadod, hogy igaza van, vagy mindegy neked, hogy hány kilóra hízol fel.
2023. jan. 2. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!