Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit nézel el a párodnak, milyen rossz tulajdonságát, szokását? Avagy ha rossz, miért nem szólsz?
A szerintem rossz zenei izlèsèt, főleg ha iszik egy kicsit, folyton a mulatóst és kisgrófót nyomja.
Feledékeny, nem törődik a szerettei jeles napjaival, àltalában én juttatom eszébe az ajàndékvásárlást az anyjànak is.
Azért nézem el mert én sem vagyok tökéletes és ő is elnézi az én rossz szokásaimat. 26n
Feledékeny kicsit. Semmi sem tökéletes!
N 30
Tapadnak rá. Utálom. De elnézem mert nem tehet róla.
De sajnálom hogy ezt nem tudtam elore.
Össze-vissza alszik. Nem kiszámítható mikor aktív és ha az, akkor nem lehet kizökkenteni.
Elnézem, mert ez csak egy mellélhatása rengeteg jó tulajdonságának összességének (kitartás, elhivatottság, érdeklődés, tudásvágy, segítőkészség, erős koncentráció stb). Illetve ilyen (ADHD?) és ez nem zavar, kicsit én is ilyen vagyok (ha koncentrálok valamire, akkor nagyon, különben szétesek, csak enyhébb sokkal, mint neki). Tulajdonképpen valahol tetszik ez a tulajdonsága, csak néha idegesít.
Eltérő a bioritmusunk, de ez alapvetően nem baj. Ő éjszakai, én korán kelő. Annyi, hogy a pl a htévégi közös ebédet el kell engedni, mert lehetetlen kérés.
De amúgy minden ok, az aktív óráinkban sok mindent csinálunk közösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!