Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a férjetektől rúdtánc bérletet kapnátok a születésnapotokra?

Figyelt kérdés

2022. dec. 30. 14:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%
#9: akkor nálad (és minden bizonnyal a többségnél is) nagyon alacsonyan van a léc, és messze nem csak a partnert, hanem magát a kapcsolat minőségét tekintve - amit az jelez, hogy ennyire lövése sincs a másik emberről. Az ajándék, általában véve, most nem a születésnapi ajándék lényege pont az, hogy kifejeződik benne, hogy mennyire ismered a másikat. Hm?
2022. dec. 30. 14:55
 12/21 anonim ***** válasza:
56%
6. Ja egy szar ajándék miatt ne is kelljen, teljesen jogos 😂 ha tényleg hibázik akkor meg is kell ölni 😅
2022. dec. 30. 14:56
 13/21 anonim ***** válasza:
56%

"Az ajándék, általában véve, most nem a születésnapi ajándék lényege pont az, hogy kifejeződik benne, hogy mennyire ismered a másikat. Hm?"

Az a baj, hogy egy pasi felé annyi az elvárás, hogy kb a hónapot lője be helyesen, és már akkor körbeszopkodják. Meg a "gesztus a fontos", tehát amit én ismeretlenül vennék valakinek, a férjnek elég ugyanazt vennie. Figyeljen a feleségére? Ismerje az érdeklődési körét, és a hobbijait? Az ilyenért jár a lepont.

2022. dec. 30. 14:59
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék, mivel tudja ő is, hogy már gondolkodtam a tanulásán, csak nehéz lenne megoldani. Ha egyúttal az órák idejére a gyerekfelügyeletet is vállalná, avval végképp boldoggá tenne.
2022. dec. 30. 15:02
 15/21 anonim ***** válasza:
46%

11 Ha vegtelen anyagi lehetosegek allnak a rendelkezesedre, ugy konnyu ajandekot venni. Az en hobbim kolteges, ismeri a parom, de nem biztos, hogy beleferne neki hirtelen valami azzal kapcsolatos, aminek valoban orulnek es szuksegem is van ra.

Vannak egyszerubb hobbik, amikkel kapcsolatban egyertelmubb az ajandek. Van aki orul egy csokor viragnak is. Van akinek az egvilagon semmi hobbija nincs, es az erdeklodesi kore kimerul a Tiktok porgeteseben.

De meg ha a parodnak mondjuk az olvasas a hobbija es evente 700 konyvet olvas ki, akkor is vehetsz neki egy szar konyvet, amivel mar az elso fejezet utan szenved, hacsak nem nyomatja lepten-nyomon, hogy uuuugy szeretne elolvasni x konyvet es valami csoda modjan nem veszi meg hamarabb, mint te neki.

2022. dec. 30. 15:06
 16/21 anonim ***** válasza:
50%
Felügyeli a saját gyerekét... álompasi.
2022. dec. 30. 15:08
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom őszintén, én nem örülnék neki, mert nem mutattam arra semmilyen jelzést, hogy pont ilyen sportra szeretnék járni, meg amúgy is edzem, viszonylag könnyű nekem olyan ajándékot venni, aminek örülnék is, mert sok hobbim van és elég lelkesen is beszélek róluk. Így meg olyan érzete lenne a dolognak, hogy "sztriptízt akarok nézni, de ingyen" (azaz inkább magának vette az ajándékot, mint nekem), vagy "kövér vagy, fogyjál le" (ilyen önjavító dolgokat, meg nem ajándékozós ünnepen kellene adni, aminek az lenne a lényege, hogy a megajándékozott minek örül, meg hogy kimutassuk, mennyire szeretjük a megajándékozottat).
2022. dec. 30. 15:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Meglepődnék, mert neki nem jön be a rúdtánc, abszolút nem izgatja.
2022. dec. 30. 15:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Maradnék inkább a hastáncnál, de ha már megvette a bérletet, kipróbálnám.

És remélném, hogy esetleg ilyet is látnék az edzéseken, még ha nem is ilyen profi tudással:

https://www.youtube.com/watch?v=bTbaoO1T2Uc

2022. dec. 30. 16:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem vagyok sportos típus. Mondanám hogy köszi az ajándékot, aztán feltenném a bérletet a polcra és ott maradna örökké.
2022. dec. 30. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!