Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a férjetektől rúdtánc bérletet kapnátok a születésnapotokra?

Figyelt kérdés

2022. dec. 30. 14:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
63%
Jót nevetnék, mert eszembe jutna az összes videó, ahol a csaj alatt kidől a rúd :D
2022. dec. 30. 14:09
 2/21 anonim ***** válasza:
66%
Orulnek neki, szivesen mennek.
2022. dec. 30. 14:10
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha ismer, és tudja, hogy mondjuk érdekel is az egész, akkor örülnék neki.

Ha a semmiből állna elő ezzel, akkor lehet, hogy furcsállanám..

2022. dec. 30. 14:14
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Elmennék rá,de sajnálom szegény rudat.
2022. dec. 30. 14:15
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nagyon kontextustól függ. Táncol amúgy a nő más táncokat és említette, hogy esetleg kipróbálná? Vagy beszéltetek már róla, hogy őt ilyesmi egyáltalán érdekelne? Ha volt már róla szó, és nyitott volt felé, akkor szerintem tök jó ajándék.

Viszont ha nem is szereti az ilyen típusú sportokat, semmi olyasmi utalást nem tett arra, hogy kipróbálná, és csak úgy a semmiből adnál neki egy ilyet, az szerintem tök bunkóság. Nem neki ajándék hanem igazából saját magadnak, hiszen te szeretnéd, hogy a párod rúdtáncoljon.

Nekem személy szerint nem tetszene, ha ilyet kapnék a páromtól, mert engem a táncféle sportok egyáltalán nem vonzanak.

2022. dec. 30. 14:15
 6/21 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nem kéne ilyen férj, maradjunk annyiban.
2022. dec. 30. 14:18
 7/21 anonim ***** válasza:
70%
Én nagyon örülnék neki, szívesen kipróbálnám.
2022. dec. 30. 14:18
 8/21 anonim ***** válasza:
85%
#6-os voltam, ha voltak azok között nők, akik lepontoztak, akkor tőlük kérdezném, hogy szerintetek a születésnapi ajándéknak nem arról kellene szólnia, hogy a MEGAJÁNDÉKOZOTT minek örülne?
2022. dec. 30. 14:45
 9/21 anonim ***** válasza:
62%
8 De, de azert egy elrontott ajandek miatt egybol azt mondani, hogy ez egy szar ferj es nem kene, az tulzas. Eleg keves hazassag, kapcsolat lenne, ha azon mulna a dolog, hogy minden egyes alkalommal 100% eltalalja-e a masik, mit vegyen.
2022. dec. 30. 14:51
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Menne ő helyettem.
2022. dec. 30. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!