Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért engem "szúr le" ő se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért engem "szúr le" ő se szólt semmit?

Figyelt kérdés

Mivel egész decemberben nem is volt szóba köztünk hogy mennénk szilveszterezni vagy bármi terv is lenne így elvállaltam egy rendezvénybiztosítást ami jól fizet, könnyű munkával.

Erre engem cseszett le h a szilveszter és megse kérdeztem őt akar e menni vhova.. holott csak pénzt akartam keresni.

2022. dec. 27. 23:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ki?
2022. dec. 28. 00:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"akartam" miért multidő?

Ő mondja meg mit csinálhatsz szulveszterkor meg mit nem?

2022. dec. 28. 05:49
 3/7 A kérdező kommentje:
2es azért, mert már igent mondtam rá.
2022. dec. 28. 07:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet elvárta volna, hogy engedélyt kérj tőle arra, hogy szilveszterkor dolgozhass e. És sérelmezi hogy nem szóltál.
2022. dec. 28. 07:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Megérteném ha esetleg beszéltünk volna bármiről is..de gondoltam jót teszek,h hozok haza pénzt. ( amúgy a városi szilveszteri buliról van szó).
2022. dec. 28. 07:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kommunikáció hiánya
2022. dec. 28. 09:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen

Nem ártott volna beszélgetni...

Mielőtt elvállalsz egy munkát te is megkérdezhetted volna a párod hogy van e valami terv szilveszterre vagy akar e menni valahova mert ha nem akkor te elmennél dolgozni.

Ellenkező esetben engem is bosszantana hogy meg sem beszéltünk semmit, csak közli hogy elvállalt egy munkát... hát nem örülnék.

2022. dec. 28. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!