Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mostanában jò ötlet párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában jò ötlet párkapcsolatban élni?

Figyelt kérdés
A csapbòl is az folyik, hogy megcsalják az emberek egymást, engem is megcsaltak, apámat is😅 Az ismerősök közül is több a megcsalás. Megy a fele mindenből, megy a gyerektartás 3 felé(ezt pl nem sajnálom a gyerekeimtől)... Úgy érzem, hogy sokkal több a befektetett energia, mint amennyi jön az egészből. Látom a megkeseredett embereket, akik nagyon nem boldogok a párkapcsolataikban.. Többet érne örökbefogadni egy gyereket(mert van sok) és ha "szüksége" van az embernek elmegy olyan helyre, ahol pénzért lerendezik.

2022. dec. 20. 18:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
9 De Noren legalabb az a fajta elettelen, aki normalis valaszokat ir, egyes mas elettelenekkel ellentetben. Ne mondjuk mar, hogy 3 helyre gyerektartast fizetni normalis dolog🤣
2022. dec. 20. 19:23
 12/19 anonim ***** válasza:
22%
Nincs rá pénzem, így felejtősre vettem.
2022. dec. 20. 19:29
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
Megfelelő partnerrel szerintem van. Azt igaz, hogy 10-20-30 éves hosszú kapcsolatokban mind a két fél rengeteget változik, vagy egyirányú vagy nem. Ilyenkor érdemes elválni.
2022. dec. 20. 20:52
 14/19 anonim ***** válasza:
24%
Ha figyelembe veszed hogy mindegyik kapcsolat csak átmeneti es akkor is tudsz örülni a mának, a tudatban, hogy vége lesz, csak akkor.
2022. dec. 20. 22:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak párkapcsolatban érdemes élni.

Valahol olvastam egy kijelentést:

NŐ NÉLKÜL A VILÁG LEVEGŐTLEN !

Ma pl elmentem bevásárolni Karácsonyra. Vettem pár finomságot, beiglit, pezsgőt.

Beálltam a pénztárba és fölmerült bennem egy kérdés.

MINEK ? Miért csinálok ekkora pucc- parádét??

Ha nincs kivel elfogyasztani mindezt, akkor nyilván örömet sem fog okozni.

Ha van párom, akkor a zsíroskenyér lila hagymával, fejedelmi lakoma, ha nincs párom, akkor a sült libamáj se ér egy pipa bagót sem. 😥😢

Visszamentem, vissza pakoltam mindent a megfelelő helyre.

Vettem egy 10 db- os ársapkás tojást, és ennyi.

Nekem, egyedül magamnak jó lesz egy tojásrántotta is.

A Karácsony csak annak igazán Karácsony, akinek van kivel eltölteni.

Aki egyedül van, annak csak sima hétköznap.

Még szerencse, hogy nem kell itthon ülni 24- én este, mert az a legborzalmasabb.

Lóra pattanok, dolgozok, mengézem hogyan néznek ki a boldog emberek, akik állandóan vigyorognak. Aztán ennyi.

KELLEMES ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK. Minden gyakoris kis emberkének, de főleg a nőknek.

Süssetek, főzzetek csajok mindenféle finomságokat. 😃😄

Páromnak egy finom halleves, s remélem, ad majd este puszit a kedves. 😀🤭

2022. dec. 21. 16:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
15 Ez aranyos, de picit tulzas, azert egy jo makos bejglit egyedul is pont ugyanugy elvezek, sot, ha megehetem egyedul az egeszet, az a legjobb😂
2022. dec. 21. 17:52
 17/19 anonim ***** válasza:

16.

Bejglim az azért van, azt vettem pár nappal ezelőtt. A Lidlis nagyon finom, és nagyon jó árban van.

Azért mindent nem vonok meg magamtól, csak nem csinálok túl nagy felhajtást.

Ha lenne párom, akkor azért mindenképp gazdagabb és hangulatosabb lenne az asztal.

Fenyőfát sem vettem, mert annak tényleg nincs értelme egyedül, és az erkélyre sem raktam ki a fényfüzért. Semmi csicsa. Nincs rá okom no.

15#

2022. dec. 21. 19:41
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nézd...ha így állsz hozzá, meg ha neked mások viszonyai az alapok, akkor valóban nem éri meg.

Ilyen alapon rettegj, ki se lépj az utcàra mert lehet, hogy elcsap egy busz.

Vagy nem.

Én pl nem így gondolkodom, nem ilyen a hozzáállásom sem, és nekem édes mindegy ki hol kit csalt meg, ők nem én vagyok, az ő párjaik pedig nem az én párom.:)

Én azt érzem, hogy abszolut megéri.

Léteznek boldog kapcsolatok is, ahol a felek megtalálták egymásban az igazi társat, őszintén szeretik, tisztelik egymást, ezért pl hűségesnek sem nehéz lenni egymáshoz.

Szerintem pl gyereket nem éri meg vállalni egyáltalán, rengeteg stresszel jár, idő, energiaveszteség, kötél idegek kellenek hozzá, a párkapcsolattól vesz el minőségi időt, és baromi sok pénzbe kerül, ha nem egy putriban, zsíros kenyérrel táplálva akarod felnevelni. Az oktatás szar, az egészségügy szar, a normális kaja drága, negatív környezeti hatások is sajnos érni fogják, amit nem tudsz kikerülni, és bele is rondíthatnak egy amúgy normálisan nevelt gyerek személyiségébe is.

Összességében több a negatívuma, rengeteg macerával jár az egész, és nem biztos, hogy olyan felnőtté válik a gyerek akire joggal lehetsz büszke.

Míg ha tudsz magadhoz való párt választani, lesz egy boldog, viszonylag nyugodt 50-60 éved. Felesleges stressz nélkül.

2022. dec. 22. 02:11
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen, de nem mindenáron, csak akkor, ha a párod ugyanannyi energiát fektet a kapcsolatba, mint te. Ha csak az egyik fél tesz meg mindent a párkapcsolatért, abból hosszú távon semmi jó nem fog kisülni.

Fontos, hogy ne válj lábtörlővé! A hasonló intellektuális szint vagy hasonló célok, érdeklődési kör is sokat nyomnak a latban.

A rokoni, illetve ismeretségi körömbem romló tendenciát látok, több ember az első nehézségnél félrelépett, eldobta a párját, arra hivatkozva, hogy talált egy szebbet/jobbat. Több embert ismerek, aki nem mer kilépni a házasságából, mert fél az elszegényedéstől vagy az egyedülléttől (gyermeket nevelő, gyermektelen emberek egyaránt).

Egy rossz kapcsolatnál viszont lényegesen jobb az egyedüllét.

2022. dec. 24. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!