Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában jò ötlet párkapcsolatban élni?
Figyelt kérdés
A csapbòl is az folyik, hogy megcsalják az emberek egymást, engem is megcsaltak, apámat is😅 Az ismerősök közül is több a megcsalás. Megy a fele mindenből, megy a gyerektartás 3 felé(ezt pl nem sajnálom a gyerekeimtől)... Úgy érzem, hogy sokkal több a befektetett energia, mint amennyi jön az egészből. Látom a megkeseredett embereket, akik nagyon nem boldogok a párkapcsolataikban.. Többet érne örökbefogadni egy gyereket(mert van sok) és ha "szüksége" van az embernek elmegy olyan helyre, ahol pénzért lerendezik.2022. dec. 20. 18:30
1/19 Noren1989 válasza:
Szerintem veletek alapból lehet valami mentális probléma, úgy családi szinten.
A gyerektartás 3fele megy résznél vágtam le, hogy ez egy amolyan alabama-szitu lesz, vélhetően.
2/19 anonim válasza:
Nincs értelme, úgyis válás lesz a vége a mai tartós kapcsiknak.
3/19 anonim válasza:
Hat mert az emberek többsége hülyén választ part, a figyelmeztető jelek felett szemet huny és megy fejjel a hülyeségbe.
4/19 A kérdező kommentje:
Noren1989 : nem kértem, hogy ròlam diagnòzist állíts fel, főleg nem olyat, ami sértő a számomra, pláne úgy mondod ezt, hogy nem is ismersz. Amúgy én is adok : szerintem meg valòszínűleg veled van mentális probléma ha az én kitett kérdésemre így reagálsz.
2022. dec. 20. 18:40
5/19 anonim válasza:
Szerintem van. Egy kapcsolat két emberen múlik. Az a két ember tehet érte.
6/19 A kérdező kommentje:
3/4 Igen, ez biztosan gond, de van még...
2022. dec. 20. 18:41
7/19 anonim válasza:
Nem tudom, az én ismerősi köreimben nincsen túl sok megcsalás. Előfordult 1-1 eset, de olyan gyakorinak nem mondanám.
8/19 Hans Pötterman válasza:
Igen. Ha már csak a gazdasági előnyöket vesszük akkor is mindenképpen. 2 viszonylag jól kereső ember viheti együtt még valamire, egyedül, 1 bevétel falhozvert lóf@sz ebben az országban.
Meghát persze számos más előnye is van, azért sokkal jobb úgy tölteni a hosszú téli estéket,hogy van kinek az agyára menni.
9/19 anonim válasza:
nem az és ezt belátva én sem élek már abban.
10/19 anonim válasza:
Vannak jó párkapcsolatok, de nagy általánosságban romló tendenciát látok e téren. A nihilista, liberális, individualista és konzumerista mainstream arra bíztatja az embereket, hogy csalják meg és dobják el egymást nyugodtan, úgyis egyszer élünk, majd jön jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!