Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elképzelni, hogy bárkivel is együtt éljek. Velem van a baj, vagy csak még nem találtam meg az "igazit"?
Van aki alkalmatlan erre, mint pl én is
Nekem 29 évesen meg soha nem volt senkim, k nem tudom képzelni hogy alkalmazkodjak valakihez és hogy minden nap ott legyen velem…
Bem mindenkinek való ez, el kell fogadni
Csak nem értél még meg rá, nem találtad meg a megfelelő embert. 23 évesen mondta egy barátnőm, hogy össze akarnak költözni a barátjával, én akkor már régóta szingli voltam és csak néztem, hogy wtf, mi már itt tartunk, hogy az a normális, ha a párunkkal lakunk együtt? :D Egyik exemmel se jött szóba, vagy max úgy, hogy maaaajd, de most még a suli miatt nem. 21 évesen egy barátnőm kolis volt másik városba járt egyetemre és nyáron hazaköltözött, jött vele a barátja is. Ennek a barátnőmnek az anyja kérdezte tőlem, hogy mi nem akartunk e nyárra összeköltözni, mondom miii már miért akarnék :D
26 évesen megtaláltam életem szerelmét és már 2 hónap után alig vártam hogy végre összeköltözzünk és szó szerint rosszul éreztem magam az első hónapokban, amiért mindig hazament tőlem és nem laktunk még együtt. Már együtt élünk és el sem tudom képzelni hogy ez másképp legyen. Korábban én voltam az, aki nem értette az összeköltözést, most még én vagyok az, aki nem érti, a felnőtt párok akik évek óta együtt vannak miért nem laknak együtt :D Eljön majd a te időd is, hidd el, a megfelelő emberhez szívesen mész majd haza :)
Dettó :D mikor összeköltöztünk nagyjából fél évig szarul aludtam, most meg fordult a kocka, nélküle nem tudok rendesen aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!