Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire zavarnának ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarnának ezek a dolgok a párodban?

Figyelt kérdés

Ha a mosógép tetején ott a levetett ruhái, amivel nincs gond,hanem az h oda van hányva.

A lakásban sok a cucc a földön.

A kanapén ott napokig a ruhái amit összehajtok, de arra lusta h eltegye.

Mivel kis lakásban élünk így 5 6 nagyobb doboz fel van rakva egymásra a sarokban, sok olyan vacak van benne amit én kidobnék. Ezek csak az ő cuccai én szinte nem vagyok jelen a lakásban.

35f

2022. nov. 15. 08:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%

A gyerekektől sem tűröm el ezt a kupit, nemhogy a férjemtől.

Nem tolerálnám. Nem vagyok a bejárónője senkinek, aki már kinőtt a bölcsiből és van 2 keze.

A dobozban elpakolt szirszarai az ő magánügye, az nem érdekelne. Ruhákat nem dobálunk szét és nem hagyunk cuccokat a földön. Én is mindenkinek az ágyára teszem az összehajtott tiszta ruháit és elvárom, hogy annyira erőltesse meg magát, hogy beteszi a szekrényébe. Talán nem nagy elvárás.

2022. nov. 15. 08:51
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon.

Azért jó egy párkapcsolatosdi, mert egy elbabrált nevelési metódust sokszor nekünk kell befejezni. Micsoda élvezet.

Főleg, hogy az esetek 90%-ban nem hallgat ránk.

2022. nov. 15. 08:51
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
Férfi vagyok és szeretem a rendet és tisztaságot magam körül. Szólnék neki hogy ez nem jòl van így aztán ha nem változik minden megy a kukába ami szét van hagyva. Ennyi.
2022. nov. 15. 08:55
 4/18 anonim ***** válasza:
64%

Annyit azért párod védelmében... nem mindegy, miért kerülnek azok a cuccok a földre, hogy van-e egyáltalán hely nekik máshol. Mikor én páromhoz költöztem, sokkal több holmim volt mint neki, tárolóhely, szekrény viszont alig. Anyagilag most az új közös ház berendezése a prior, ahol már biztos nem lesznek így szét a holmijaim, de páromnál jelenleg is sok minden van a földön, kis táskákban, dobozokban, mert nincs neki szekrény vagy polc, ahova tehetném. Azért pedig nem fogom kidobni őket, mert épp nincs szekrény ahova tehetném. Úgyhogy ez is egy szempont.

Tiszta ruhákat én speciel ha összehajtom akkor már be is rakom a szekrénybe, mert kb 2 mp az egész. Ezen szerintem nem éri meg vitázni, ha úgy állapodtatok meg, hogy ezt te csinálod. Inkább lennék azért mérges, hogy a hajtogatást, mint feladatot se viszi el soha.

2022. nov. 15. 09:05
 5/18 anonim ***** válasza:
69%

Én nem tudom hogy lehet valakinek annyira tartalmatlan a kapcsolata hogy ilyen egyáltalan téma.

Ha megnézel egy filmet pl Másnaposok, Titanic, vagy bármi, és olyan életed lenne, érdekelne hova van letéve egy zokni?

2022. nov. 15. 09:20
 6/18 A kérdező kommentje:

Igen 2mp lenne eltenni de napokig ott a kanapén.

Nem mondom h sok szekrényünk van ebben a kicsi lakásban de ami van abban is csak be van dobalva sok cucc. Konkrétan pl van egy szekrenyunk aminek a polcos részét megfeleztük 2 - 2 polc jut neki és nekem. Na az ő felében a polcon van begyűrve ruha, üres dobozok, zacskó,vállfák, új zuhany fej ( ez nem tudom minek kellett), karácsonyi elemes fenyfuzer dobozban.. na az ilyennek ha 100 szekrény van se elég.

2022. nov. 15. 09:23
 7/18 anonim ***** válasza:
69%

Engem nem zavarna. Én is ilyen vagyok. A szárítón otthagyom 2 napig is a ruhát, amikor hazajövök a munkából és otthon dolgom van, csak simán lerakom a fotelba a munkahelyit, most is ott van a tegnapi, mert ma is felveszem a nadrágot, pulcsit. Nem járok minden nap másik ruhába, csak a fehérneműt cserélem. Sőt, még az ágyneműt sem ágyazom be,csak munkába indulás előtt hadd szellőzzön. Sajnos kicsi a lakás, egész nap csak pakolhatnék, takaríthatnék, hogy minden pedáns rendben legyen, de van udvar, kinti munka is dögivel, kell a kompromisszum.

F

2022. nov. 15. 09:23
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen amikor megjön menj oda hozzá és kérd meg amire épp szükséged van és rá tartozik.

Ha szükséges kérd meg újra.

Ha nem mondd el a szabályaid, hogy ahhoz hogy veled éljen a lakásodban ezt és ezt tiszteletben kell tartsa.

2022. nov. 15. 09:49
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Javítás: ha nem, mondd el a szabályaid.
2022. nov. 15. 09:51
 10/18 anonim ***** válasza:
56%

A mosógép tetején hagyott bármi zavarna, nekünk a konyhapult alatt van a mosógép. :D

A földön hagyott cuccok zavarnának.

A nem elrakott összehajtott ruhában én is saras vagyok, azt én is szoktam csinálni 😬

2022. nov. 15. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!