Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak vennétek, ha a párotok időszakosan dominákhoz járkálgatna, akik jó alaposan megszadizzák őt különféle módszerekkel?
Megcsalásnak venném.
Amugy úgy tudom nem minden esetben van behatolás. Ez inkább az alá-fölé rendelt viszonyról szól.
Pasikent szólok hozzá! Az exem ék elmondtam hogy van 1lany amihez járok és kínoz engem, szex nincs, se puszi se semmi
Őszintén elmondtam neki, elfogadta mert tudta hogy a szívem az Övé!
Neki ennyi elég volt (romalany volt az ex, en magyar)
Mindenkinek mást jelent a megcsalás, számomra ez annak számít. Valakivel vagy együtt vagy, vagy nem. Ha igen akkor a tested, a lelked, legyen az csók, puszi, szadi hozzá tartozik.
Ha a férjem ilyennel állna elő… biztos hogy csak úgy feldugnám neki a budipumpát és elválnék.
Nem azért, mert ő erre vágyik, hanem mert nem velem akar ilyesmit átélni. Bár mi az elején átbeszéltük, hogy kinek mi fér bele a szexuális részébe. Nyilván ez változhat az évek során, de azt nem árt közölni a másikkal. Ha pedig már ezt mással akarja csinálni, bárki bárhogy fényezi, vagy máskép látja ezt, a mi kapcsolatunkba ez nem fér bele. Akkor külön utakon kell folytatni.
Szerintem ez megcsalás, függetlenül attól, hogy férfi, vagy nő szadiztatja magát egy dominával.
20/F
#2:
"Nagyon szívesen keresztül gyaloglok rajta a 10 centis tűsarkúmmal." - végem. 🤣🤣🤣
Kérdező:Megcsalas!
Hogy egy másik dominával csaljon meg a pasim? Kizárt, nem lehetne bírni energiával azután, hogy egyik nap hol a talpam kell nyalja, máskor hol mummifikálva kell néznünk az esti sorozatot. Nem hogy nem tudná, nem is akarná máshová vinni a kukacát.
Ha mégis megtörténne, természetesen megcsalásnak számítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!