Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság még lehetséges olyan nőt találni aki szeret a férfiról gondoskodni?
Ez nem gondoskodás. Te egy szolgalelkű "nőt" akarsz aki cseléd módra körbeugrál és még szét is teszi a lábát ingyen.
Kicsit is igényes nő ilyesmibe nem megy bele.
Én pl szeretek főzni, a férjemre is. Sőt, édességeket is szoktam neki csinálni. Az egyetlen házimunka amit egyedül én csinálok. Cserébe viszont én is kapok valamit a férjemtől, megcsinálja azt, amit én teljes szívemből utálok csinálni, és ez a bevásárlás.
A többi házimunkát mindketten csinàljuk, felváltva. Nem vagyok kizárólagosan se mosónő, se takarító.
Nem őrültem meg, hogy munka mellett lesüllyedjek házicselédnek, ennyi önbecsülésem azért van.
11
Irónia volt! :)
Az ilyen férfiak úgy vannak ezzel, hogy a nő csináljon mindent, de persze legyen mellette 8 órás állása, hát ő nem fogja eltartani....
Hát a nagy lóf*szt! 🖕🖕🖕
Épp elég, hogy gyerekenként, 2 évvel le vagyok maradva karrierben a férjemétől! Emiatt 400al keresek kevesebbet nála! (Ezért sem fair öszehasonlitani a női-férfi fizetést )
Én pl nem vagyok gondoskodó tìpus, nem is szeretnèm csinálni, nem is csinálom.
De rengeteg szolgalelkű nő van, csak találsz egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!