Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódnom kellene?

Figyelt kérdés

Párommal másfél éve vagyunk együtt. Nekem ő a második komoly kapcsolatom az életemben, nagyon szeretem őt, vele képzelem el teljes mértékben az életemet, jövőmet.

Neki én vagyok az első komoly barátnője, és most hogy másfél év után a rózsaszín köd halványolodni készül, felmerültek benne olyan kérdések, hogy élni kellene-e még vagy kotelezodjon el mellettem végleg. Azt mondja, hogy nagyon szeret engem, mindennél jobban, de hogy normális-e az, hogy felmerülnek benne ilyen kérdések.

Ő 26 éves én 28, 3 éven belül terveznénk a családalapítást, addig gyujtogetnénk. De most, hogy már reálisabban látja a kapcsolatunkat, és nincs viszonyítási alapja, hogy milyen lenne más nővel az élet, kicsit elbizonytalanodott. Én mondtam neki, hogy ezt neki kell eldöntenie, hogy mit szeretne, én nagyon szeretem őt, nem fogok rá nyomást helyezni, ha úgy döntene, hogy hagyjuk akkor ezt megfogom érteni és elengedem. Sokat gondolkodott, és azt mondta, hogy miután hosszú órákon beszélgettünk erről, tisztábban lát, velem képzeli el a jövőjét. Ti mit gondoltok? Olyan nehéz ez az egész nekem, mert nagyon szeretem őt, és elvileg ő is engem, de ez az elbizonytalanodás vajon nem fog többször előtérbe kerülni? Nem kell, hogy aggódjak?

2022. okt. 20. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Hihetetlen, hogy adni kell neki időt, hogy el döntse, érsz-e neki ennyit, vagy inkább menne dugatni magát más lányokkal:D
2022. okt. 20. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Na igen, pont ezert nem jonnek soha ossze olyan csavoval, akinek nem volt sikere eddig a noknel. En mondanam neki a helyedben, hogyha eddig rajtad kivul nem talalt not akinek kellene komoly kapcsolatra, akkor mibol gondolja, hogy ez utan fog?
2022. okt. 20. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy élni? Én mindig éltem. Ha ez dgást jelent, akkor nem éltem
2022. okt. 20. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
De kell,ezt most így gondolja de lehet holnap máshogy,de hogy ezt nem akarja az biztos...
2022. okt. 20. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Hát figyelj. Bulizni lehet akkor ha ha házas az ember, sőt majdnem mindent lehet.

Dugni akar vagy mit?

Amúgy szerintem (ne legyen igazam) ezt most elnyomja magában, de később elojon újra és vagy szól vagy nem de elmegy mással is kurni.

2022. okt. 21. 00:09
 6/7 Kései Sirató ***** válasza:
91%

Na az ilyenek szokták elhagyni a feleségüket, ha úgy döntenek, hogy házasodnak.

Szakítanék vele, mert nem tudsz versenyezni azzal, hogy mi lenne, ha más is lenne.

2022. okt. 21. 11:58
 7/7 anonim ***** válasza:
57%

"tisztábban lát, velem képzeli el a jövőjét"

Az aggódás tökretesz - téged is, őt is, a kapcsolatot is.

Addig érdemes együtt maradnotok, amíg nyugodtak, elégedettek és boldogok vagytok.

2022. okt. 22. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!