Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a titkos dilid?

Figyelt kérdés

Az a fajta, amit idővel elkerülhetetlül a partnered tudomásàra kell, hogy hozz.

Kezdésnek az enyém.

Elalvasnál én rosszul vagyok attól, hogy minden kikapcs és alvás van...

Én vagy a tv ben nezett filmre alszom el, vagy hangoskönyvre, vagy nyelvórára...a lényeg, hogy rosszul vagyok a full csendtől.

Eddigi élményeim alapján ez nem olyan para, mert a nàlam alvó nők is ilyenek és sose volt para hogy filmre aludtunk el.

Ha levágom hogy zavarja, akk bt fülhallgató be, de néma csöndben elaludni én nem tudok.

Neked mi a furcsaságod?

2022. okt. 19. 19:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Én pont az ellenkezője vagyok. Csend, teljes sötét, nyugi. Ha nagyon fáradt vagyok, akkor talán el tudnék aludni egy unalmas filmre, de nem minden nap. Mondjuk ilyen fehér zajgépet még nem próbáltam, lehet az lenne egy ilyen kivétel.

De amúgy nincsenek ilyen nagyon extra dolgaim. Max a mosogatóban ne tornyosuljanak az edények, hanem vagy a mosogatógépbe menjenek automatikusan, vagy elmosogatni egyből. Meg alapvetően a rend. Ne legyen minden szanaszét dobálva, stb

2022. okt. 19. 19:34
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

En is pont az ellenkezoje vagyok

Utalok zajban aludni

Ha menne is valami video akkor nagyon halkan

2022. okt. 19. 19:36
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
Óóóóó neked csak ennyi a dilid? Hát az enyémet kevésbé viselnék el 😅 Imádom az orgiákat, swingereket, extrém helyzeteket - na szerinted a nők többsége inkább elviselné a TV-t e helyett? 😅
2022. okt. 19. 19:57
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

10 éves korom óta evés közben olvasok, vagy nézek valamit. Régen újság, tv, manapság net. Ilyenkor mindenki hagyjon békén, ne állítson fel az asztaltól.

A másik, hogy nem tudok jó étvággyal enni, ha valaki figyel, beszél hozzám, és nem zabál. Cserébe én se piszkálom, aki eszik.

2022. okt. 19. 19:57
 5/18 anonim ***** válasza:
44%

Hazudok, konkrétabban másra (sokszor nem is létezik) terelem a felelősséget, így sosem engem hibáztatnak... jól csinálom :)

Nem bírom a vért (nincs bajom vele, csak rosszul leszek, elájulok), ezért próba képen szívesen összevérezném a lepedőt a barátnőmmel azokon a napokon :)

2022. okt. 19. 20:08
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Este lefőzöm a másnap reggeli kávémat amit hidegen iszok meg.
2022. okt. 19. 21:26
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Magamban beszélek, szerintem nem is keveset. Tudom, hogy mások is szoktak hangosan gondolkodni, de nálam ez más. Egyébként is fura vagyok, úgyhogy szerintem összefügg a kettő.

Alváshoz én videókat nézek a telómon, amíg le nem ragad a szemem, de amikor érzem, hogy ebből alvás lesz, akkor kikapcsolom.

A kezemet szoktam szagolgatni, nem undormánykodás után 😀, hanem csakúgy, a kulcsom miatt fémes szaga lesz pl, ha a hajamba túrok, akkor is van jellegezetes illata, ilyesmik, néha nemtom milyen szaga van és azon filózom, hogy mit csináltam, hogy ilyen lett.

Nyilván sok baromságot elnézek másoktól is, ha már én fura vagyok, még vannak dilijeim nekem is.

23n

2022. okt. 19. 22:36
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Sok hülyeségem van, puszilgatom meg kisbabámnak hívom a macskát (tudom hogy nem az de engem ez szórakoztat), nő létemre kifejezetten szeretek néha berúgni, sokat lógok a gyakorin, stb.

Én nem tudnék tévére aludni, nagyon nehezen alszom el alapból is.

2022. okt. 19. 23:17
 9/18 anonim ***** válasza:
Ha mar felhoztatok az alvast. Fuldugoval alszom szinte mindig. Mindegy, hogy megy e a tv, vagy nem, de nekem kell a fuldugo.
2022. okt. 20. 11:35
 10/18 A kérdező kommentje:

Undormánykodás után 😂😂

Milyen megfogalmazás már?

Szakadok 7es 😃 👍

2022. nov. 13. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!