Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok mennyire udvarol még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire udvarol még a párotok?

Figyelt kérdés

Egyáltalán mit takar ez, fontos neked h udvaroljon?

Mit tesz udvarlásként?

2022. okt. 3. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Amiket magától tesz, nekem nem fontos, nem is kell, gyakran teher is:

Pl hoz kaját, vagy főz, vagy mindenhova el akar vinni kocsival mint vmi taxi, hébe hóba ad pénzt, beprotezsálna mindenhova ami kell(pl jobb munkahelyre, orvosokhoz, ügyvédekhez, vagy szerelők, bármi), felújítgatná a kecom(albi), bármilyen vállalkozásba kezdenék, biztosítana mindent, tanítana a kocsiját is vezetni, átadná(nekem bonyolult csak beindítani is), várja hogy rendelkezzem vele, akármilyen hajmeresztő kívánságaim is lennének, teljesíteni akarja, stb

Amiket nem kapok, de szeretném, de nem nyújtja:

Masszázs, bókok, bíztatás, dícséret, neki unalmas progik(pl film vagy mozi vagy templom vagy kirándulás sakk horgászat, hógolyózás, szánkózás (ausztriában van egy hatalmas kivilágított pálya), társastánctanulás, diszkózás, egy rakat mindent nem lehet vele, mert neki unalmas, vagy nem tud oda sem figyelni vagy max évente egyszer ha megteszi, vagy pl nem ad a lakbérbe semmibe havi fixeket, de felajánlotta, mégsem teszi le az asztalra soha.

Amiket szeretek és nyújt is, vagy ő kezdeményezi:

Értelmes intelligens mély beszélgetések érzelmektől is, ölelések bújások puszik szeretlek kimondása állandóan, érzelmi töltések, folyamat biztosít arról hogy hű, mindig velem akar lenni, nyitott bármire házasság család stb, romantikázások, minden programot fizet, nagyvonalú ajándékozásoknál, szocializál(visz családjához minden haverjához, mindenhova magával), én vagyok az első, melo után rohan hozzám, minden szabadidejét rám szenteli, nem kell neki cseléd, nem terhel mosatlannal stb, imád akkor is ha kócos vagyok, ha szégyenlős vagyok mindig bíztat hogy mindenhogy imádja minden porcikámat, virágot hoz, figyelmes, érdeklik a szulinapom névnapom nőnap minden ilyen, stb

2022. okt. 3. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
1.vagyok amúgy egy nárci és szakítunk majd..
2022. okt. 3. 13:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Majdnem mint a legelején.

Nem sok minden változott.

Ugyanúgy meglep dolgokkal amiket szeretek, felhív napközben többször, hogy csak hallani szeretné a hangomat, szervez programokat, eljárunk randizni. Minden nap elmondja hogy szeret, és hogy mennyire hálás azért hogy vagyok neki.

2022. okt. 3. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért fontos mert ettől érzem azt hogy egyáltalán szeret, hogy nem önző.. abban mutatkozik meg például :. Kinyitja nekem a kocsiajtót, ágyba hozza a reggelit, a kávét, mindig! Magától eszébe jut hogy vegyen nekem egy egy csokit/virágot, programot szervez amiben én/én is jól érzem magam. Egy fáradt nap után megengedi a fürdővizem, mellette vacsorát rendel/főz..
2022. okt. 3. 14:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem abból minden megvan, ami az 1-es válaszoló "szeretném, de nem kapom" pontjában van.

Gyakran kezdeményez olyan programokat, amik szerinte nekem jók (pl társastánc, vásárlás)

Ezeken kívül egyenlően osztozunk a költségeken, házimunkán, gyakran segítünk egymásnak pl egyetemi feladatokban, munkakeresésben stb.

Rengeteg szívességet megtesz magától, pl megszereli a biciklimet vagy a laptopomat.

Együtt tervezzük a jövőt és a témát magától felhozza. Pl "Az esküvőnkön legyen ilyen a hajad/sminked, annyira gyönyörű vagy" vagy "Ha lányunk lesz...nekem nagyon tetszik ez a név." Kb bárhova mehetnék külföldre (tanulni) jönne velem. Mindig udvarias. Igazából nehéz lenne mindent felsorolni.

Igyekszem legalább ennyit nyújtani én is, fontos számomra, hogy kb 50-50 legyen

2022. okt. 3. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy mint a kapcsolatunk elején😊
2022. okt. 4. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Sosem udvarolt, "csak" szeret. Megölel, figyelmes, meghallgat, támogat, sírhatok a vállán, ha arról van szó, részt veszünk egymás életében és komolyan segítjük egymást mindenben.
2022. okt. 6. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!