Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A feleségem nem tudja elviseln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem nem tudja elviselni a kisfiamat. Van megoldás?

Figyelt kérdés

A kisfiam soha semmi rosszat nem tesz vagy mond, ugy tekint a párom ra mit igazi édesanya.

A párom is megtesz mindent és ez látszik is, de mégis most a napokban kiderült, hogy egyszerűen nem bírja elviselni a fiamat. Nem tud magyarázatot adni, hogy miért.

A másik gond, hogy elmondása szerint ez már a kezdetétől így volt, de az irántam érzett szeretetből a lehető legjobbat probalja kihozni saját magából.

Ez most is így van.

Úgy derült fény erre, hogy már pár hónapja latom rajta, hogy nem boldog. Próbáltam kideríteni, hogy mi a baj és nagy nehezen elmondta.

Nem akarta soha elmondani ezt nekem mert félt, hogy e miatt elhagyom és elköltözök.

Amúgy a kapcsolatuk nem tekinthető rosznak. Nagyon jól elvannak. A fiam kimondottan szereti őt.

Ő meg jatszodja, hogy szereti, de minden mast szívesen csinal. Pl házi felatadban segít, sok együtt töltött idő, stb.

Szeretne megoldást, szeretné szeretni a kisfiam.

Mitől lehet ez?

Miért nem tudja, hogy mitől nem bírja elviselni?

2022. szept. 17. 15:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
70%
Én se bírok elviselni a sógorom kisfiát, mert egy pörgős, erőszakos, értetlen kis szr, aki a szülei szerint persze egy áldott jó gyerek.
2022. szept. 17. 15:23
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Hány évesek vagytok, mióta együtt, hány év után házasodtatok, te neveled a kisfiút? Beszéltetek közös gyerekről, van tervben?
2022. szept. 17. 15:27
 3/21 A kérdező kommentje:
6 éve együtt vagyunk 2 éve házasok. Én nevelem a fiam, mert az anyja bántalmazta. Gyereket nem akar ő sem és nekem is a fiam elég. 32-31 évesek vagyunk. A fiam 8.
2022. szept. 17. 15:30
 4/21 anonim ***** válasza:
22%
Ha szeretnéd a fiad akkor elválnál, de úgyse fogsz. Minél idősebb lesz annál jobban érezni fogja a helyzetet és soha nem fogja elfelejteni, hogy kit választottál.
2022. szept. 17. 15:40
 5/21 A kérdező kommentje:

Sajnos nem olyan egyszerű a helyzetünk, hogy egy simma válással megoldjuk.

De amúgy igen nekem is ez van bennem, de szeretném ezt a lehetőséget az utolsónak hagyni.

2022. szept. 17. 15:48
 6/21 anonim ***** válasza:
23%
Szerencsetlen kisfiú. Borzasztóan sérülni fog. Egy bantalmazo anya, egy elutasito anya. Nem veletlenul nem akart gyereket maganak sem. A gyerek teher reszben es csak egy anyatipus tudja igazan szeretni mas gyereket. En is ilyen no vagyok es vagyunk meg paran. Olyan not kellene valasztanod mig kicsi a gyerek, aki igazan tudja szeretni, mindig tamasza lesz 20-30 eves koraban is. Igazi csaladelmenyre es tesokra volna szukseg. Keress egy elfogado, elvalt, gyerekes not es epitsetek egy hangulatos csaladot otthon. Nem baj ha nem olyan szep no, ha kellemes, gondoskodo jellem. Majd megszepul a szemedben.
2022. szept. 17. 15:51
 7/21 anonim ***** válasza:
44%

Kellene neki egy pszichológus, sőt párterápiával is foglalkozó legyen!

Az eleve nem normális, hogy ő ezt 6 éven keresztül hordozza, amikor 2-3 hónap alatt kiderülhetett számára, hogy nem te vagy a számára megfelelő pár, ha így érez. Valami komoly lelki elcsúszása van, amit helyre lehet esetleg tenni, ha meg nem, akkor én ezt a kapcsolatot nem erőltetném, 3 ember számára káros.

2022. szept. 17. 16:07
 8/21 anonim ***** válasza:
80%

Mert ő egy PÁRT/FÉRFIT akar maga mellé. Nem pedig apucit meg a fiacskáját.

Mondjuk ez 6 év alatt, hogy nem jött elő???

2022. szept. 17. 16:08
 9/21 anonim ***** válasza:
56%
Váljatok el, nem fogja megszeretni a fiad, 6 évig elnyomta magában, hogy rühelli és betelt a pohár. Igazából nem is lehet hibáztatni, ő ilyen
2022. szept. 17. 16:21
 10/21 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem pedig nem kell elválni. Ahogy a kérdező írta, a kapcsolatuk jó (mármint a feleségének és a kisfiának). A nő segít a házi feladatban, sok időt töltenek együtt, így írta.

Szeretni pedig hogy is lenne kötelező, az nem megy parancsra. Ha már ilyen a kapcsolat a felesége és fia között, ahogy leírta a kérdező, szerintem ez már több, mint jó. Ha jól megvagytok így hármasban, akkor kár lenne veszni hagyni ezt a házasságot. Más lenne, ha napi szinten a cirkusz menne, veszekedések, jelenetek, akkor nem is lenne kérdés.

2022. szept. 17. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!