Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális ha együtt élek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha együtt élek a párommal és heti legalább egyszer az anyjával programozik?

Figyelt kérdés

Délután vásárolgatnak, vagy beül az anyjához dumálni munka után, vagy együtt mennek edzeni.

24 éves nő a párom. Jó a kapcsolatunk, csak néha úgy érzem, hogy nem sikerült teljesen leválni az anyukájáról. Amúgy minden hétvégén benézünk valamelyik szülőkhöz. Felváltva. Egyszer hozzájuk, egyszer hozzánk. De ő ezen felül szervez kettesben programokat az anyjával.

2022. szept. 14. 03:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem normális, nálunk is így van, sok esetben viszont hívnak engem is, hogy csatlakozzak.

Egyáltalán nem zavar, én is el tudom foglalni magam, igazából igénylem egy kis szabadságot, reggel is este úgyis mindig együtt vagyunk (együtt élünk).

2022. szept. 14. 06:59
 12/21 anonim ***** válasza:
96%

Nincs ezzel baj, ha programoznak. Remélem valami értelmes program nyelvet használnak és sok pénzt keresnek vele.

(Bár azzal sincs, ha csak vásárolnak)

2022. szept. 14. 07:22
 13/21 anonim ***** válasza:
18%
Normális. Ez csak egy férfitől számít halálos bűnnek.
2022. szept. 14. 07:54
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként szintén szoktam heti 1 napot közös programozni anyukámmal pl. elviszem minden második héten boltba, hogy ne a falusi kisboltos áron keljen vásárolni, ezzel spórol kb. 40%-ot. 1-2 napot kertészkedek nála, vagy behordom a tüzelőt a pincébe, havonta egyszer körbemegyek az egész házon porszívóval és kihúzom a kukát az úthoz (kb. 40 méter).
2022. szept. 14. 08:03
 15/21 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem teljesen normális,ha jó szülő-gyerek kapcsolat van köztük.
2022. szept. 14. 08:23
 16/21 anonim ***** válasza:
77%
Normális.
2022. szept. 14. 08:52
 17/21 A kérdező kommentje:
Nincsenek barátnői, de az nem is zavar túlzottan.
2022. szept. 14. 10:14
 18/21 anonim ***** válasza:
57%

Persze, hogy nem zavar 😬 Ha mèg az anyjához sem menne, akkor meg kifejezetten tetszene, ugye?

Remélem észre veszi, amit észre kell vennie.

2022. szept. 14. 13:54
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem normális. Én még gyerek mellett is rendszeresen látogattam a szüleimet. Volt, hogy elvittem óvódába, és bementem kávézni, beszélgetni anyukámmal, ha később mentem dolgozni. A férjem is heti egyszer legalább elment ebédre, vagy közösen mentünk. Most sajnos messze lakunk.
2022. szept. 14. 16:45
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Istenem.. Felnevel, gondoskodik rólad anyad, segít az életben de ahogy párod lesz vagy elkoltozol már hagyjon békén mi?

Heti 1 kis program hol lenne már sok az edesanyaddal????

Képzeld, én még mamamhoz is beugrok kávézni szinte minden nap, 85 éves, kitudja meddig tehetem meg? Most kell időt töltenem vele, amíg itt van.

Munka előtt /után fél óra. Ehhez senkinek semmi köze. De szerencsére a férjem is szereti az anyját és mindenben segítünk, segít amiben csak lehet. Az meg még tőlem is a minimum hogy heti 1x elmegyunk együtt hozza, munka után párom meg be-beugrik, hogy minden rendben van - e.

Az anyossal nyaralás meg igencsak jól jön ha már gyerek is van :)

2022. szept. 14. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!