Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van itt olyan, aki diákként...

Van itt olyan, aki diákként SQL-ben PHP-ban programozik? Vagy esetleg dolgozik együtt diákokkal?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy meddig tartott munkát találni? Mennyire volt nehéz beleszokni a munkába? Egyetem alatt fel tudtatok készülni rendesen az újabb kihívásokra?

2020. nov. 27. 12:06
 1/4 anonim válasza:
100%

3 hete keresek munkát, eddig semmi. Csináltam már több kissebb oldalt is, diplomamunkára is egy adok-veszek weboldaldalt keszítettem. Azóta kicsit elkezdtem foglalkozni az OOP-s Php val, illetve Laravellel. Nincs semmi munkatapasztalatom sajnos. Szóval nem könnyű munkát kapni.

Én egyébként úgy érzem, hogy kész lennék dolgozni. Még ha nem is vagyok túl jó benne. Nyílvan gyakornok / junior állásra gondolok. Diplomamunkám készítése alatt is sok problémába ütköztem, de mindent meg tudtam oldani(persze lehet nem a legjobb megoldásokkal). Sokat kellett bújnom a netet hozzá. Ennyi.

2020. nov. 27. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
#1 Diákmunkát kellett volna keresni először.
2020. nov. 27. 16:42
 3/4 anonim válasza:
100%

Igen, én is tudom. Csak amíg suliztam nem bírtam volna 2 helyre koncentrálni. Úgy biztos elhúzódott volna 5 évre az egyetem. Így befejeztem 3 alatt, csak nincs munkám.

De előbb utóbb úgyis lesz valami gyakornoki pozíció amit megkapok.

2020. nov. 27. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 Egyetértek, én is szeretek 100%-ot nyújtani egy helyen, de az egyetemen tanultaknál sokkal értékesebb az, ha munkatapasztalatot szerzel még ha csúszol is. Elég gáz, hogy a diákmunka mennyivel könnyebben elérhető, mert van nappalis jogviszonyod, viszont a már végzetteknek szinte egyáltalán nincs meghirdetve teljesen kezdő állás. Szinte mindig: gyakornoki állás = van jogviszonyod, junior = van 1-2+ év tapasztalatod. (#2 voltam)
2020. nov. 28. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!