Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire érdekel hogy a párotok mennyit keres?
Figyelt kérdés
Fontos mennyi pénzt keres?
Ismerkedem egy férfival, nem keres olyan rosszul, de én ezt a mai világban kevésnek tartom,s váltani se szeretne.
2022. szept. 13. 12:22
11/18 anonim válasza:
8
Én legalább annyit elvárok, mint amennyit én is keresek.
12/18 anonim válasza:
Nekem az a legfontosabb hogy tudja magát eltartani, ne rajtam akarjon élősködni, hogy ezt mennyiből tudja megoldani, az legyen az ő dolga.
13/18 anonim válasza:
De nem mindegy, h mit gondol más? Te ismerkedsz vele nem én.
N 30
14/18 anonim válasza:
Nekem mindegy, csak ne nekem kelljen eltartani, ne legyen lusta munkakerülő.
Az én párom augusztusig netto 285 ezret keresett. Szeptembertől még nem tudjuk mert változott a beosztása, x órával többet dolgozik, így valamivel több lesz.
36/N
15/18 anonim válasza:
Sztem akinek elvarasa van fizetesre annak iranytuje es babja is legyen aki veghez viszi.
Legalabb alkalmazza annyiert!
16/18 anonim válasza:
Kérdező, más fizetését akkor tartsd kevésnek, ha a tied több.
17/18 anonim válasza:
Bocsi, most olvasom, hogy többet keresel.
Ha jelentősen többet, akkor elhiszem, hogy zavar
18/18 A kérdező kommentje:
219 ezret keres....
2022. okt. 13. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!