Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha le ordított és én még ilyedtem ?
2 évig éltem bántalmazott kapcsolatban amiből nagyon nehezen szakadtam ki és bennem maradt az a sok véres kiabálás amit kaptam. A mostani párom is elég ingerlékeny ha valami nem úgy van már veszekszik. Ma
délelőtt kereste a horgász cuccait de azt se tudtam merre kapják ( ő tette el nem én )poharatt is a földhöz vágta ordított velem én sokkot kaptam meg ilyedtem össze húztam magam és sirtem, akkor is kiabált normál hangon sőt halkan el mondtam neki hogy reggeltől le se ültem a kávék meg ott az asztalon időm nem volt még inni várjon egy picit. Fél sepertem a szemetet és már mondta hogy jól van még van a garázsba volt de ő tisztán emlékszik hogy nem oda tette én akkor már megszólalni se mertem sírtam. Aztán megint kiabált velem hogy ne sírjál meg ne féljen ő nem az exem nem fog bántani, inkább ki mentem a teraszra cigizni meg még inni a reggeli kávék ő meg el ment levágni. Mikor haza jött meg neki állt feljebb hogy nem szólok hozzá. Ott kellene hagynom ? Vagy mit tegyek ?
Azonnal otthagynám a p...csába.
Nekem apám volt ilyen kretén. Nem csoda, hogy a férjem egy higgadt, nyugodt, halk szavú, türelmes ember, más mellett el sem tudnám képzelni idióta apa után.
Hagyd ott még ma.
Poharat vág földhöz csak mert ingerült?
A párom sétálni megy, amikor komolyan ki van akadva, vagy becsábít az ágyba - bár az akkor az ő örömére szolgál főleg. Tisztel, és a beleegyezésem nélkül nem csinál semmi olyat, viszont amikor megkapta, akkor nem finomkodik.
Már aznap is kicsit kellemetlen a létezés (főleg a járás :D), de sohasem bánt.
Ha üvöltözne, vagy falba ütne, bármi, rég kihajítottam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!