Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csak szerintem kupis és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem kupis és felesleges?

Figyelt kérdés

Barátnőm minden sz.rt eltesz. Pl: Bélyeget letép a borítékról, szállodából szalvétát, szorolapot nyaralásról stb.

Ezeket bedobja a fiókjába és mikor nekiáll takarítani akkor ilyen kisebb nagyobb dobozba gyujti össze. Ezek csak a helyet foglalják.

Amikor szólok érte h minek ez felesleges lom, mindig mondja h tudja mi hol van.

De nem az első eset h kell neki vlmi akkor keres kutat és végül tőlem kérdezi hol van.. ilyenkor ha kerdezem h na mi van azt mondod tudod mi hol van!- simán lebunkóz

Nem érti h ez minden csak nem rend..

Vlki hasonló cipőben?

2022. szept. 10. 20:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Én azt nem értem, miért van egy ilyen primitív suttyóval, aki minimálisan sem tiszteli?
2022. szept. 11. 07:16
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

Figyelj, összeszedem neked, mit útálsz jó? Könnyebb lesz.

- "rumlis"

- hétvégente aludni merészel 10-ig

- nassol, mikor így is "túlsúlyos"

- nem akar gyereket

- akar gyereket

- nem akar lefogyni (nem TUD, mert beteg, miattad)

- fáradtságra hivatkozva nem pakol el azonnal

- nem takarít (de, igen, csak kupisabb)

- már az is baj, hogy bélyeget gyűjt

Ennyit tudtam összeszedni az elmúlt 4-5 hónap! hisztijéből.

2022. szept. 11. 16:41
 13/13 anonim ***** válasza:

#12! Kiegészíteném: Nem ugrik rögtön a kérdező szüleinek, amikor csak füttyentenek, nem megfelelő az időbeosztása(pl.nem akkor csinálja a kérdező nővérének a körmét, amikor a kérdező szerint kéne), nem a megfelelő helyen dolgozik(pl.a szülővárosában fogad vendéget, amikor a kérdező szerint náluk kéne), olyan dolgokat vesz otthonra, amiből még van otthon, nem vesz kotont, mert gyereket akar. Meg úgy általában semmit nem úgy csinál, ahogy a kérdező óhajtja🙄

2022. szept. 11. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!