Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes folytatnom a kapcsolatomat?
Az elso hazassagom volt ilyen, valas lett a vege.
A 2.ferjemnel mar 2het levelezes utan ugy ereztem h 99% h o lesz a ferjem (ami hulye erzes volt mert soha tobbe nem terveztem valakivel elkotelezodni, ugy megegettem magam), 1% volt h nem jon ossze, ha o nem akar engem, de ő mar 3honap utan befizetett egy csaladi autora, annyira ugyanezt erezte. Osszecuccoltunk, 8eve vagyunk egyutt, max pillangok nincsenek, de minden ugyanugy klappol mint az elejen, ugyanolyan jo, vicces, stabil, ugyanugy kivanjuk egymast.
Mindezeket nem kerkedeskent irtam le hanem h lasd h ami jo, abban nincsenek ketsegek, erzi az ember, vagyja a masik tarsasagat, nem teher, nem szexpartner, hanem tars, evekkel kesobb is, annal az egyszeru oknal fogva h passzoltok. Nem igazan jott le a leirasodbol de ti vhol nem passzoltok es tul sok evet pazaroltal el.
Na ezért nem kell kezdeni kapcsolati tapasztalat nélküli férfival. Mindegyik ezt csinalja 🤣
Egyébként minek húztatok idáig? Ezt elkezdeni sem lett volna szabad…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!