Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van olyan pár aki együtt van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pár aki együtt van 8éve és semmit nem tud felmutatni?

Figyelt kérdés

Közösen semmit.

Az egyik fél családjának az új lakásában laknak ingyen.

Mindketten dolgoznak, ki többet ki kevesebbet, külön kasszán vannak.

2022. aug. 30. 15:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a semmit nem tudnak felmutatni, arra érted, hogy 8 év alatt nem volt eljegyzés, házasság, gyerek?

Miért is kellene ezeket a dolgokat beteljesíteni, ha ők nem is vágynak rá? A fontos az, hogy ezekben a kérdésekben ők ketten egy állásponton legyenek, és ugyanazt akarják.

Ez alapján nem kellene ítélkezni.

"Felmutatni" meg nem a szomszédnak, meg a Facebook/Instagram népének kell, hanem maguknak.

2022. aug. 30. 17:39
 12/22 anonim ***** válasza:
23%

Tudom, hogy nem népszerű a véleményem, de én lenézem az ilyeneket. A féltestvérem is ilyen. 9 éve élnek apu lakásában, csak a rezsit fizetik. A srác egy lusta, link alak, akinek néha van valami biztonsági őr vagy mekis állása, de mindig kirúgják. Szerintem összesen nem dolgozott 3 évet, és talán 6 hónap egyben a legtöbb.

A húgom meg ajnározza. Megszakad a munkában, túlórázik, otthon is csinálja a dolgát. Ő ugrál még a srác szüleihez is. Azt hiszi, ha elég jól viselkedik, jutalomból meglesz az eljegyzés. Már próbált sutyiban teherbe esni, hátha akkor elveszi. Amúgy is bele van bolondulva, hogy lassan 30, és gyereket akar.

Közben meg saját maguk nem tudják eltartani rendesen. Állandó a vita a pénzen. Ketten együtt nem tudnak annyi spórolt pénzt felmutatni, hogy új hűtőt vegyenek.

Mi közben úgy értünk el szép lassan mindent, 7 év alatt, hogy senki se támogatott minket. Megvettünk egy kis házat, ketten újítottuk fel, gyönyörű veteményesem van, meg pár csirke. Mi is dolgozunk, a férjem most tanul is, mert jobban fizető állást akar. Eddig csak másodállásként segített egy víz-gáz-fűtésszerelő ismerősnek, most kitanulja a szakmát ő is.

Az eljegyzés is megvolt két éven belül, egy évvel később esküvő. Akkor a tesóm hónapokig utált, beszólogatott. Nem csak szerintem szánalmas ez a viselkedés.

Annak kimondottan örült, hogy a babával hiába próbálkoztunk. De most már túlvagyok a félidőn, és ikreket várunk. Érthető okokból eddig nem mertük elmondani a szélesebb családban. A húgom pont úgy reagált, ahogy vártuk.

Minden alkalommal azt hallgatom, hogy persze, nekem könnyű, mert. De sose gondol bele, hogy akkora hatszéllel, amit egy ingyen lakás jelent, más már hol tartana.

Bocs, ezt most ki kellett adni.

2022. aug. 30. 18:20
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező által említett pár nem biztos hogy olyan mint a húgodék.

De amúgy nem értem, hogy miért baj, ha ingyen lakhatnak valamelyik családtag lakásában, a rezsit fizetik, ha ez a tulajnak is megfelel, és nem kér lakbért, akkor miért fáj ez másnak?

A kapcsolatukról pedig semmit nem írt le a kérdező, honnan veszed, hogy nekik is vannak ilyen jellegű problémáik?

2022. aug. 30. 18:40
 14/22 anonim ***** válasza:
86%

Nem igaz, hogy senki nem ismeri fel a takarítós drogériás abnormálist, aki napi kétszer szídja a nőjét valami mondvacsinált okkal.

A #12 által írt egy romantikus lányregény kettejükhöz képest. 🤣

2022. aug. 30. 18:44
 15/22 anonim ***** válasza:
15%

#12:

Nos. A mi esetünkben a tulaj az én édes jó apám, aki a 12 ezres gyerektartáson kívül nekem egy csokit nem adott, a másik lányának meg lakást adott, mikor betöltötte a 18-at. Bocs, ha maradtak bennem tüskék. Fáj.

De ha két idegenről van szó: te komolyan nem érted, hogy miért könnyebb annak, aki havi 100-200 ezret spórol, mert ingyen lakik? A többség albérletet vagy lakáshitelt fizet. Emellett építi fel az életét. Autót vesz, bebútorozza a lakást, elmennek nyaralni, elkezdenek vállalkozni. Arra nem is szólok semmit, hogy 8 év után nincs eljegyzés se, miközben legalább egyikük szeretné.

Azt se fogják fel sokan, hogy ez milyen sok idő. 8 év rengeteg! Gondolj bele, te hol tartottál 8 évvel ezelőtt!

Az élet természetes velejárója, hogy haladunk, fejlődünk, gyarapodunk tapasztalatban, élményekben, és jó esetben anyagiakban is. Aki csaknem egy évtized alatt toporog egyhelyben, az valamit nagyon elcseszett. Annyira rövid az élet! Aki 80 évig él, annak ez a 10%-a! Hosszabb, mint a tinédzser kor, ennyi idő alatt lesz óvodásból gimnazista, egy facsemetéből árnyékot adó, bőven termő gyümölcsfa, sőt egy lakáshitelt is ki lehet ennyi idő alatt pörgetni.

2022. aug. 30. 19:03
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
14 Basszus nem ismertem fel, de csak mert azt hazudta ő is dolgozik pedig mindenki tudja, hogy nem :D
2022. aug. 30. 19:18
 17/22 anonim ***** válasza:
87%

Te összemosod a kérdező által említett párt, és a húgodékat.

2 külön kapcsolat, amit a kérdező leírt információ az elég kevés, ennyiből nem kellene lenézni őket.

Az, meg hogy a húgodék iránt mit érzel, az a te dolgod.

2022. aug. 30. 19:21
 18/22 anonim ***** válasza:
66%
De nekem ezt honnan kellene tudnom?Csak a kérdező által megadott információk alapján válaszoltam.Nem vagyok képben, hogy ki kicsoda, nem töltök itt fent olyan sok időt.
2022. aug. 30. 20:07
 19/22 anonim ***** válasza:
83%

Ha nekik jó így, és így boldogok akkor ki a fenét érdekel?

Se a házasság, se a gyerek nem kötelező. Egyik sem az. Néhányan foglalkoznak a buta társadalmi elvárásokkal. De felesleges.

2022. aug. 30. 21:07
 20/22 anonim ***** válasza:
74%

Mégis mit kéne felmutatni és kinek?

Igaz, mi még csak 2 éve vagyunk együtt lassan, de párom apja vett egy lakást, amit még nem terveznek használni egész addig, amíg meg nem hal, addig oda fogunk költözni. Más kérdés, hogy nem új lakás, nagyon fel kell újítani, ők ost éppen azt csinálják párommal, néha én is besegítek. Illetve a rezsin kívül fizetnünk kell még a hitel törlesztőjét, ami alacsonyabb, mint a mostani albérletünk (illetve mint bármilyen albérlet Budapesten). Én nem is szeretnék közös hitelt, mert csak a baj van vele, majd fogok örökölni egy lakást.

De se esküvőt nem szeretnénk, se gyereket. Ezeket kéne felmutatni? Az eljegyzés gonodolatával már barátkozok, de esküvő nélkül. Gyereket soha, semmilyen körülmények között, inkább a halál. Van egy cicánk, és még szeretnénk cicát is és kutyákat is. Ez is számít?

2022. aug. 31. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!