Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet hosszútávon rossz leheletű partnerrel élni, aki nem hajlandó rendbehozatni a fogait?
Én simán megmondom és mindig is megmondtam a pasimnak, ha rossz volt a szájszaga. Exemnél kiderült hogy volt hátul egy rossz foga, amin nem is látszott semmi, érzékeny sem volt és az okozta a gondot.
Jelenleginek is néha rossz, lehet valami olyat eszik melóban vagy amikor nem látom, mert csak néha fordul elő. Bár ő sztem nem is menne fogorvoshoz, semmilyen dokihoz nem jár. De odafigyel a fogmosásra, vett szájvizet is szóval vele sincs gond. Egyszerű kommunikáció!
Megmondanám neki még ma, hogy vizsgáltassa ki a teljes fogsorát, mert valamelyik foga gennyes lehet, mert rendkívül büdös. Menjen még ma a fogorvoshoz! Ha nem kér időpontot, nem mossa meg alaposan este-reggel, akkor Szakítanék.
Ha elmegy a fogorvoshoz és kiderül, hogy nincs a foigaival gond, vagy kezelik és utána is büdös marad, akkor lehet más szervi baja.
Elküldeném a háziorvoshoz.
Ha nem megy el, szakítanék.
Amíg nem teszik neki rendbe (de tesz érte), azt még addig kibírnám. Ha nem akar rajta változtatni, akkor szakítanék, mert undorodnék vele lefeküdni, csókolózni, társaságba menni.
Ez a viselkedése engem is minősítene (negatívan) az emberek előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!