Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire más az alvási szokásotok?
Nálunk teljesen más. Ő nála az alvás az első. Semmi nem érdekli ( otthonról ezt hozta)
Már egy hónapja itthon van pl de ha 2x kelt mondjuk 8kor sokat mondok, mert 11 dél mire kel. Az se érdekli mennyi dolga van legalábbis elmondása szerint. Utána meg panaszkodik h semmire se halad.
Én meg olyan vagyok h nagyon max 9ig alszok. Ha dolgom van nem az alvás az első hanem haladjak..
Nálatok hogy van, működhet így?
Ő korán kel, korán fekszik, ezt szokta meg a munka miatt. Én később fekszek, mert addig ébren vagyok, amíg a gyerekek is. Így később is kelek, hétvégén is. Ez már az első baba óta így van, mindig én keltem hozzájuk (a nő), ma is én kelek fel, ha este gond van (betegség, ágyba pisi, stb.) Én hagyom őt este aludni, hogy reggel pihenten menjen munkába. Ő hagy hétvégén aludni, megreggelizteti a gyerekeket, és kávéval ébreszt.
Sose volt ebből gond.
A szokásos blablád róla.
Kilenckor kelsz, mert nem dolgozol, ő meg eltart, hát hadd pihenje már ki magát, mikor végre otthon van.
8-as, a kérdező párja két műszakot tol, PCOS beteg, a kérdező hol dolgozik hol nem, de minden baj neki, amit a nő csinál - vagy nem csinál :D
Kb... 1,5 éve! szidja a nőjét itt, vagy az egészség kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!