Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire más az alvási szokáso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire más az alvási szokásotok?

Figyelt kérdés

Nálunk teljesen más. Ő nála az alvás az első. Semmi nem érdekli ( otthonról ezt hozta)

Már egy hónapja itthon van pl de ha 2x kelt mondjuk 8kor sokat mondok, mert 11 dél mire kel. Az se érdekli mennyi dolga van legalábbis elmondása szerint. Utána meg panaszkodik h semmire se halad.

Én meg olyan vagyok h nagyon max 9ig alszok. Ha dolgom van nem az alvás az első hanem haladjak..

Nálatok hogy van, működhet így?

2022. aug. 21. 13:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy elfogadod, vagy otthagyod. De nálatok nem csak az alvási szokások mások.
2022. aug. 21. 13:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Párom 6 évvel fiatalabb, 21 éves és ő szeret 10-11-ig aludni, akkoriban én is úgy toltam. Most már 8 körül szoktam, nem szeretem, ha a fél nap elmegy alvással. Viszont engem nem zavar, hogy ő tovább szeret aludni. Addig én elfoglalom magam valamivel.
2022. aug. 21. 13:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kidőlök fél 10-11 között, ő kicsit később jön aludni. De mindketten korán felkelünk, ha nem kell dolgozni, akkor is 7-8 körül.
2022. aug. 21. 13:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ő korán kel, korán fekszik, ezt szokta meg a munka miatt. Én később fekszek, mert addig ébren vagyok, amíg a gyerekek is. Így később is kelek, hétvégén is. Ez már az első baba óta így van, mindig én keltem hozzájuk (a nő), ma is én kelek fel, ha este gond van (betegség, ágyba pisi, stb.) Én hagyom őt este aludni, hogy reggel pihenten menjen munkába. Ő hagy hétvégén aludni, megreggelizteti a gyerekeket, és kávéval ébreszt.

Sose volt ebből gond.

2022. aug. 21. 13:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Az időpont változó, fontossági sorrendben. Viszont a földön alszok, több okból, így párkapcsolat kizárt.
2022. aug. 21. 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Ha akarnánk sem lehetne hasonló, mivel ő 3 műszakban dolgozik én meg munkanélküli vagyok.
2022. aug. 21. 13:59
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

A szokásos blablád róla.

Kilenckor kelsz, mert nem dolgozol, ő meg eltart, hát hadd pihenje már ki magát, mikor végre otthon van.

2022. aug. 21. 15:16
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Hát ha csak nem különböző időszakban dolgoznánk, engem zavarna ha a párom egész nap csak aludna.
2022. aug. 22. 11:20
 9/10 anonim ***** válasza:

8-as, a kérdező párja két műszakot tol, PCOS beteg, a kérdező hol dolgozik hol nem, de minden baj neki, amit a nő csinál - vagy nem csinál :D

Kb... 1,5 éve! szidja a nőjét itt, vagy az egészség kategóriában.

2022. aug. 22. 17:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mások a szokásaink, de jól megvagyunk. Én, ha tehetem délig alszom, későn fekszem,( én vagyok a nő). A párom max fél 9- ig alszik hétvégén is amikor nem dolgozunk, + egy órát délután, és korábban fekszik le aludni este.
2022. aug. 23. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!