Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak, ha szégyellem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha szégyellem az élettársamat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van rajta egy kis felesleg, és mostanában sokszor van bennem az a gondolat, hogy ezt mások is észreveszik. Nem kényelmes számomra lelkileg, mikor megyünk valahová, mert biztos, hogy magukban gondolják az emberek, hogy fogynia kellene.

2022. aug. 20. 18:17
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

#17:

De ezen TE nem tudsz változtatni. Eldöntöd, hogy kell-e neked így, esetleg pár év múlva kövérebben, vagy nem kell, mert szégyelled.

TE nem fogod tudni lefogyasztani.

2022. aug. 20. 20:12
 22/34 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem elég gáz ez a hozzáállás. Nem tudnád neki kedvesen mondani, hogy Szivem, légyszi tégy érte, hogy megint fittebb legyél, szeretném, ha nem hagynád el magad, és egészségesebben élnél. Természetesen sportolok veled, csináljuk együtt, úgy sokkal jobb.

De neem, te inkább szégyelled. Az őszinte kommunikációra hajlam sincs benned, ezt jobban kell szégyellni, hát hogy akarod a jövőbeli problémákat megoldani majd, ha komolyabbak lesznek?

Igaz, hogy én nő vagyok, és a párom tesz érte, hogy leadja azt a pár kilót, ami van, de ha én azt hallom, hogy valaki szóvá teszi, meg tudnám fojtani az illetőt.

2022. aug. 20. 20:47
 23/34 A kérdező kommentje:
Azzal, hogy nő vagy, lényegében el is döntötted a beszélgetést. Nyilván, hogy egyik nő sem ad nekem igazat.
2022. aug. 20. 20:50
 24/34 anonim ***** válasza:
93%
Én férfiként mondom, hogy egy patkány vagy.
2022. aug. 20. 21:00
 25/34 anonim ***** válasza:
20%

Nyugodtan mondd meg neki hogy kövér vagy. Én is azt tettem volt szemetezes hogy neki mindenféle betegsége van és hasonlóak.

Majd összeszedtem a kukabol a 4 nagy tábla Milka csoki csomagot, vagy 15 ropi csomagot, a pilóta kekszes dobozokat, és 4 Nagy nutellás üveget, szépen letettem a nappali közepére, hogy még 1 het nem telt el és ennyit leltem. Kb 5 napi ragcsaja volt, a heti 2 liter cukros tejszínhab amit a kávéhoz lenyom meg nincs is benne.

Szóval megint voltam minden, de megérte, mert fogyni kezdett.

2022. aug. 20. 21:01
 26/34 anonim ***** válasza:
85%
Kezdjetek el fokozatosan együtt sportolni.
2022. aug. 20. 21:22
 27/34 A kérdező kommentje:
Ez lesz a jó megoldás úgy tűnik. Szépen, fokozatosan rávezetem.
2022. aug. 20. 21:28
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
Vagy bátorítsd fel hogy kezdjen el instára felrakni képeket magáról, és akkor majd lekövérezik mások helyetted és így elkezd majd fogyni, és te leszel a jó fej, aki támogatja és vigasztalja.
2022. aug. 20. 21:40
 29/34 anonim ***** válasza:
33%
Elobb utobb mas is zacarni fog. Lóg a melle, rancos, oregszik sargul a foga, oszul. Ha ennyire fontos a ferfinak egy noi test, soha nincs mas dolga, mint finanszirozni a teljes kulsejet manikurtol fodrasztol konditermestol kozmetikazastol ruhastol mindenestol. Ha egy ferfi ezt felajanlja, akkor egy nonek sem lehet kifogasa hogy lusta elmenni vagy dietazni.
2022. aug. 20. 21:51
 30/34 anonim ***** válasza:
79%
Remélem elhagy! Szerintem te sokkal jobbat érdemelsz! Hagyd el te, ha ő nem! Igazi féreg vagy!
2022. aug. 21. 06:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!