Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak, ha szégyellem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha szégyellem az élettársamat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van rajta egy kis felesleg, és mostanában sokszor van bennem az a gondolat, hogy ezt mások is észreveszik. Nem kényelmes számomra lelkileg, mikor megyünk valahová, mert biztos, hogy magukban gondolják az emberek, hogy fogynia kellene.

2022. aug. 20. 18:17
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi a kérdés? Szakíts!

Ő talál olyat, aki szereti, te meg találsz olyat, akivel lehet idegenek előtt villogni.

Amúgy sajnálom szegény csajt. Milyen ciki lehet neki egy ekkora bunkóval mutatkozni mások előtt...

2022. aug. 20. 19:06
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
"én legalább nem vagyok elhízva"... Már csak egy kérdés! Akkor minek is tetszik vele lenni, ill vele vyűrni a lepedőt? Ja! Hogy más lehet rád se hederítene, vagy ha a kulsőd patent, jellemed megismerve, rögvest menekülne.
2022. aug. 20. 19:10
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Hány éve vagytok együtt? Őt zavarja a rajta lévő felesleg? Beszéltetek már erről?
2022. aug. 20. 19:24
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha kover es emiatt nem tetszik, akkor hagyd ott. Kar rabolnotok egymas idejet.
2022. aug. 20. 19:26
 15/34 A kérdező kommentje:
Mert alapvetően jól nézne ki, azért maradok vele. Nyilván ő is tudja, hogy van miből fogyni, nem buta. Mikor megismertem, egy igazi fekete démon volt, gyengém a fekete haj, mellé pont jó test. Csak ugye, mint lenni szokott általában nőknél, elhagyják magukat egy idő után, ő is elhagyta. Egy kis nasi, egy kis ez, egy kis az. Nem tudom, hogy hogyan kellene ezt elmondani neki.
2022. aug. 20. 19:30
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
#12 vagyok. Leülni vele és nem nyersen, hanem tapintatosan beszélni róla. A reakciból meg lelehet vonni a dolgokat. Aztán ki ki merre. Így nem kell szégyelned.
2022. aug. 20. 19:35
 17/34 A kérdező kommentje:
De nem akarom elhagyni, nem tudom, hogy ezt honnan veszitek. Amin lehet változtatni, azért kár elhagyni a másikat.
2022. aug. 20. 19:45
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

17-es Akkor meg hogy jut eszedbe szégyellni? Ilyet szerető férfi nem mond!

Mégis hány cm, és kg?

2022. aug. 20. 19:51
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora a túlsúly?
2022. aug. 20. 19:59
 20/34 anonim ***** válasza:
84%

Mi lesz ha terhes lesz? Ha már most szégyenled?

Magagat kellene szégyelned a gondolataid miatt 🤮🤮

2022. aug. 20. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!