Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Előny ha egy 30 alatti férfine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előny ha egy 30 alatti férfinek van saját lakása?

Figyelt kérdés

Nagyobb eséllyel maradsz vele hosszútávon, vagy akár örökre ha amúgy minden stimmel is közetetek? Tehát sokat számít az hogy nem kell albérletre költeni, meg hogy biztonságban érzed magad?

-------

Másik kérdés:

Ha van barátod de ő albérletben lakik és megismersz egy másik férfit akivel szintén minden stimmel de neki van saját lakása akkor váltanál rá?

Arra szeretnék rájönni hogy mennyire számít a saját lakás.

2022. aug. 18. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen

És

Nem.

2022. aug. 18. 18:12
 2/10 anonim ***** válasza:
22%

Persze, hogy előny és növeli a biztonságérzetet és a kapcsolat tartósságának esélyét. Ez egyértelmű.

Az nem egyértelmű, hogy váltanék e ilyen helyzetben. Mérlegelnék mindent. Húszévesen biztos azt mondtam volna, hogy dehogy tennék ilyet, csak a szerelem számít. Már nem tartom olyan nagyra a szerelmet, hogy lemondjak érte a jó életről. Szerinten ez nem bűn és a korombeli férfiak is egyre inkább így gondolkodnak, mint gyerekes fellángolásokat üldözzenek.

Ha mindent egybevetve ésszerűbbnek látom az új kapcsolatot, akkor váltok. A helyemben bármely felnőtten gondolkodó, racionális ember ezt tenné.

2022. aug. 18. 18:18
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Ha feleségül vesz, akkor adja el és vegyünk egy közös lakást. Fele fele arányban. Ha csak az övé, én azt nem érezhetem a sajátomnak is. Hiszen nem az!

Aztán ha gond van mehetek....

Közben meg pereskedhetek h én mennyit költöttem felújításara stb.

A 2. szintén nem. Gyönyörű,

MÉLY kapcsolat az ahol inkább leváltom az eddigit, csak mert a másiknak van lakása. Na meg a jól beváltat miért kockáztatnám

2022. aug. 18. 18:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha elmondjuk, hogy előny, akkor rögtön anyagiasnak könyvelnek el, úgyhogy másképp fogalmazok. Az "előny" azt sejteti, hogy más férfiakhoz képest előbbre sorolok valakit PUSZTÁN azért, mert van egy lakása. Na ez nagyon nincs így, ugyanakkor tagadhatatlan, hogy jó dolog egy saját lakás.

Mintha kiderülne a csajodról, hogy fantsztikusan főz és a családja szuper rendes. Nem emiatt leszel vele, de attól még örülsz neki, és élvezed az előnyeit.

"Ha van barátod de ő albérletben lakik és megismersz egy másik férfit akivel szintén minden stimmel de neki van saját lakása akkor váltanál rá?"

Na erre az a válasz, hogy soha. Ha nem jó a pasimmal, akkor így is, úgy is szakítok, ha meg jó, akkor nem kell más.

2022. aug. 18. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Adja el a lakását, ha össze akar veled jönni?
2022. aug. 18. 18:32
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
kérdező, előny, hogy ostoba vagy?
2022. aug. 18. 18:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
27 évesen vettem lakást. Akkora hatalmas előnynek nem éreztem, igaz nem is ezzel kezdtem az ismerkedést.
2022. aug. 18. 18:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
3. Te miről beszélsz? És hogy vegyetek felesben lakást, ha neked nincs meg egy fél lakás ára? Tegyük fel ő elad egy 20 milliós lakást és abból vennétek egy másik 20 millióst közösen, akkor ő egyrészt mit csináljon a maradék 10 milliójával (ami csak inflálódni fog a fenébe), másrészt ha neked nincs saját 10 milliód és lakáshitelt kell felvenni, akkor majd te fizeted külön egyedül a törlesztőt a közös lakásotokban amiben együtt laktok? Az se éppen az összetartozás jele.
2022. aug. 18. 21:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Előny, de ha páromnak nem lett volna sajátja se hagytam volna ott senki miatt!

N 30

2022. aug. 18. 23:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen és igen.

Nagyon fontos a saját lakás.

N25

2022. aug. 20. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!