Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet együtt élni ezzel hosszú távon?
A párommal régóta együtt élünk. 1,5 éve lett egy kollégája, aki miatt megváltozott. Jobban ad magára, hosszasan készülődik reggel munka előtt, edzeni jár, a legjobb oldalát akarja mutatni a munkában. Nyilvan tetszik neki. Ez idő alatt többször rákérdeztem, tetszik-e neki, tagadja. Eleinte bennem volt a félsz, h majd megcsal, de a kolléga párkapcsolatban él, nem hiszem, h akar bármit a páromtól, inkább plátói ez a párom részéről. De mégis 1,5 éve tart ez már. Hűséges hozzám, kedves velem, mégis nagyon zavar, h vki más miatt ennyire odafigyel magára.
Nem tudom, hosszú távon hogyan lehet ezt elviselni, hiszen nincs köztük semmi, talán nem is lesz, szeret engem továbbra is, de nagyon zavar, h vonzódik máshoz és ezzel napi szinten együtt "kell" élnem. Ha nem is lesz köztük soha semmi, és megmarad mellettem, akkor is hogyan lehet ezt hosszú távon elviselni? Mit tegyek, h ne zavarjon ez? Tojnom kéne rá, hiszen amíg csak plátói az egész, kit érdekel... Mégis zavar és belém hasít napi többször, h vki más is tetszik neki és igyekszik jó benyomást kelteni. Mit tennétek? Emiatt még szakítani kár lenne nem? De hogy lehet úgy élni vki mellett, h szeret, de máshoz is vonzódik? Én hogyan viseljem ezt el?
"Többször rákérdeztem, tetszik-e neki, tagadja."
Miért nem hiszel neki?
Örülj, hogy csinosabb és ad magára, te is tegyél úgy.
Most akkor van okod a bizalmatlanságra, vagy nincs okod?
Az, hogy az önbizalomhiányodat, szorongásodat kivetíted rá, építed a kapcsolatod, vagy rombolod?
Mi a célod?
Ha szakítani akarsz vele, arra van egyszerűbb és egyenesebb megoldás is, nem kell tönkretenni.
Ha meg vele akarsz lenni, akkor lépj túl a komplexusaidon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!