Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hány évesen illik felhagyni az éjszakai élettel?
25 éves vagyok és hiába van párkapcsolatom, e tekintetben valahol megragadtam a gimi végén, vágyom a fesztiválozásra, körúti estékre és nem a barátnőmmel, hanem a barátaimmal.
Felmerült a kérdés, hogy párkapcsolatban élő srácok meddig űzik ezt az életformát, mikor kellene ebből kinőni?
Normális embernek vannak barátai akikkel időt tölt, az a nem normális, ha rendszeresen választanád a haverokat a barátnőd helyett. Utóbbi esetben minek egyáltalán kapcsolat?
Ha töltesz elég minőségi időt a barátnőddel és nem hanyagolod el, akkor normális a bulizás.
Nő vagyok, de én agyf@szt kapok, ha egy férfi azzal jön, hogy ő nem akarja, hogy a szingli barátnőimmel bulizzak, nem is volt sokáig az életem része az a barom.
40 eseket is ismerek akik zene buli kokain egyutt bográcsozás italozás család zene a kocsiban pezsgés élet minden van.
Szovak akkor olyan sacc 50-60 evesen fognak az ilyenek mamuszban kockas pokrocban pipálni a hintaszékben? Vagy 80?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!