Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen komoly változtatást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen komoly változtatást beszéltetek meg pároddal ?

Figyelt kérdés
Hogyan sikerül eddig betartani, változott tőle a kapcsolat?
2022. júl. 31. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem fog többet megcsalni. Nem sikerült betartania, két évre rá újra. Ez volt az utolsó dobása. Ő a nő.
2022. júl. 31. 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy spòrolni fog. Eddig kis sikerrel.
2022. júl. 31. 11:18
 3/7 anonim ***** válasza:
42%

Hogy nem lesznek dühkitörései.

Szegényke ezerrel küzd ellene látni is rossz, amikor vergődik azon, hogyan fogja magát vissza hogy kibírja hogy nem üt meg, es gyűlölöm azt, hogy olyankor nekem mint vmi pszichologusnak nyugodt hangon kell őt manipulálgatnom hogy le tudjon nyugodni.

A zavara sulyos mert sok esetben még jogosnak is tartja a kirohanásait, gyakorta csak azért mutat megbánást hogy "bocsánat egy kicsit tényleg túltoltam most"hogy engem manipuláljon maradásra.

Halott ügy. Ő örökre így marad vagy súlyosbodni fog csak az állapota.

Külön vagyok tőle, szakitás alatt vagyunk. Lassan fokozatosan koptatom le, hogy ne kapjon újabb rohamot.

2022. júl. 31. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:
49%

3.vagyok

Még annyit, én tudom milyen. Én anno átmeneti depire elkezdtem nyugtatot szedni talan 2-3 napig. Aminek a mellékhatása agresszio volt. És tudom milyen kemény, illetve hogy lehetetlen szinte leküzdeni az agresszivitást abban az idegállapotban. Ez nem te vagy, nem is akarsz agressziv lenni, de akkora az inger és a düh, hogy az ural. (Azonnal le is tettem a nyugtatokat és amugy erről rengeteg tanulmányt olvastam. Mwgesik amikor gyilkosságok vagy öngyilkosságok háttere is a nyugtató, csak ezt jogban szeretik eltusolni.)

Csak épp a barátom" magátol ilyen. Nem szed semmit. Gyerekkori traumák okozta zavarai vannak.

Sajnálom őt valójában. De párkapcsolatra alkalmatlan. hiába érzelmes szerető szívű, de meghalni senki nem akarna mellette.

2022. júl. 31. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:
41%
Remélem a lepontozakt verik majd agyon egyszer akik a bantalmazók mellett állnak.
2022. júl. 31. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
41%
*Mellesleg felfüggesztett börtönbütetése van de magyar kedves érzelmes ember valójaban. De menthetetlen. Sok sikert hozzá másoknak♡.
2022. júl. 31. 13:32
 7/7 NTBS ***** válasza:
Nem költ sokat. Végül elváltunk.
2022. aug. 5. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!