Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fair betegség esetén elhagyni?
Jelenleg semmi másról nem szól a kapcsolatunk hogy orvosról orvosra járunk. Nyilván nem kéri v tehet róla de amikor elmondja a doki v tanácsolja mit hogyan és otthon igazán nem tartja be..mindig azt mondja ez úgyse tud mit csinálni, az ezt fogja mondani stb úgy h még nem is voltunk ott..
Minden gyógyszer vitamin megvan véve, vizsgálat el van neki intézve ha kell magánban.
Mostmár kezdem unni h ez a téma, a szívünket kitesszuk érte és ennyit ér..én már a szakitason gondolkodok
Tehát akkor mitől vár gyógyulást ha nem tartja be ?
Az a baj h ha betegségben van vagy még rá jön vlmi más betegség is, vagy alig kigyógyul pár nap és jön mas..
Ilyenkor tényleg ha kell főz anyum, bevásárlást intézik stb ( ha mondjuk én nem tudom vmi miatt)
Hagyd el! Aztán csodák csodája, par héten belül kutya baja nem lesz, és kivirul!
Miattad beteg. Ez egy mérgező, lelkibántalmazó, önbizalomromboló kapcsolat, amibe belebetegszik. Kezdve a depresszióval. Az se véletlen, hogy az anyasághoz szükséges szervei betegek. (Pcos). Nem tudja megemészteni a helyzetet=gyomor, emésztőrendszer. (Inzulinrezisztencia). Stb, stb. A beteg lélek meg fogja betegíteni a testet is.
Ha mar engem is tonkretesz depiz stresszel rosszul esik en mar önvédelemböl is kilépek.
Nekem szeretet kell egy kapcsolatbol nem bántalmazás.
Akkor fog meggyógyulni, ha elhagyod vègre.
Jól írták előttem, te betegíted meg. A hosszú èvek lelki bántalmazásai (igen, hiába hiszed, hogy a lelked kiteszed èrte, igenis bántalmazod) ide vezettek.
Szakítsatok már vègre!
Már az előző kérdésednél is megmondtuk, hogy hagyd el. Ő nem beteg, csak sajnáltaja magát, és élvezi, hogy pattogsz neki.
Én valóban beteg vagyok, mégsem a szenvedésből áll az életem.
Az a baj h ha betegségben van vagy még rá jön vlmi más betegség is, vagy alig kigyógyul pár nap és jön mas.. - pont nem érdekelne.
Ismétlem: ő NEM beteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!