Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után költöztetek össze?
31 éves vagyok, 10 hónapja vagyok együtt párommal. Nagyon jó, kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, együtt tervezzük a jövőt, de egyelőre még nem élünk együtt. Én albérletben lakom, neki van saját háza, de nála lakik a testvére, aki szintén saját házat szeretne majd venni a közeljövőben, de még gyűjt rá. Nyilván megértem a helyzetet, de azért vágyom is valahol már a közös életre.
Ti mennyi idő után költöztetek össze a párotokkal? Albérletben vagy saját házban? Kort is írjatok kérlek.
4 év, de mi össze is házasodtunk, vettünk egy lakást. Azóta 17 év telt el, nem kúrtunk félre, pedig vagy 10X szétmehettünk volna. Megharcoltunk a sorssal az élettel, azóta remekül élünk. Mindketten nagyon komoly gondolkodásúak vagyunk.
Össze lehet költözni egy nap alatt is, ha a felek ugyanazt akarják, persze ha csak szexről van szó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!