Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hogyan "szolgáljátok" a párotokat, mennyire és milyen formában viselkedtek szubmisszívan a kapcsolatban? Férfiak, ti minek örülnétek? (pozitív értelemben)
Amióta az említett módon viszonyulok a páromhoz, azt vettem észre, a kapcsolatunk sokkal jobb, tökéletes egyensúlyban vannak a férfi-női szerepek, ő sikereket ér el a munkájában, én pedig boldogabb vagyok, mert hercegnőként kezel.
Érdekelne más nők véleménye, és hogy hogyan, miket tesztek meg a párotokért? Szeretnék inspirációt gyűjteni :)
Illetve a férfiak részéről pedig az, hogy milyen tetteknek örülnétek a női párotok részéről, mi segítene nektek abban, hogy még inkább férfinak érezzétek magatokat, mi tetszene nektek?
Néhány példa, amikre gondolok:
-mindig elkészítem az ételt, főzök
-először szedek neki ételt a tányérjára
-takarítok, mosok
-mindig előtérbe helyezem őt - mindig fontosabb lesz ő, mint a munkám/munkatársaim stb.
-igyekszem nem nyaggatni őt
-mindig elmondom a véleményem, de elfogadom a döntését (hagyom, hogy az övé legyen a végleges döntés)
-mindig elérhető vagyok számára
-megkérdezem a véleményét, mielőtt valamilyen programot lefixálok / fontosabb döntések előtt - és ezt figyelembe is veszem
-hagyom, hogy az legyen vagy azt csináljuk, amit ő szeretne
stb.
Belőlem ez a szolgalélek gén teljesen hiányzik. És nem is voltam, nem is lennék olyan pasival akiknek ez kéne, taszítanak, akárhányszor kiderült hogy a randipartnerem vagy egy ismerősöm ilyen, csak undort tudtam érezni és lesajnálást, a jelöltet dobtam, az ismerőst/kollégát meg csak a helyén kezeltem, minél kevesebb kontakt.
Akikkel valaha jártam vagy társnak választottam, mint a volt férjem és a leendő is, nem lettek illetve lenne velem ha ilyen kis nyomorult lennék, ők olyan férfiak akik nem tudnának tisztelni egy ilyen kis szolgalelkű szerencsétlent.
Ja és amúgy szerintem is incel provokáció a kérdés :)
Nagyon nem nőies a szöveg, olyan kis bugyután finomkodó mint a többi ilyen kérdés amikor az incel pasik nőnek akarják kiadni magukat.
67% piros pipa
A százalék is stimmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!