Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem tudom mi lenne a helyes döntés, maradjak vagy kezdjek új életet? 27n
7 éve vagyok a barátommal. Eleinte nem vettem észre dolgokat vagy legalábbis nem annyira érdekeltek, amik egy múltbéli törés óta mégis elkezdtek foglalkoztatni. Elhagyott egy másik lányért röviden-tömören. Majd visszakönyörögte magát kb 2 hónap múlva azóta próbálok ezen túljutni. Szeretem, amikor szakítottunk minden vágyam az volt hogy visszajöjjön és magamat ostoroztam hogy miért nem értékeltem jobban őt.
Viszont vannak problémáink: jól kijön az emberekkel, humoros, de a legtöbb ember szerinte semmirekellő és hátba támadós, sunyi (nem mondja meg, hogy miért gondolja ezt).
Nem szeret menni sehova, max nyaralni, de ezen kívül kb semmi.
A barátomnak vannak céljai, tesz azért, hogy jobb legyen, van egy saját lakásunk pesten. Szeretne esküvőt és gyereket, komolyan gondolkodik.
Szeret másoknak néha nagyot mondani, rafinált jól tudja forgatni a dolgokat ugyanakkor ez néha füllentéssel is jár és sajnos mint kiderült nekem is hazudott. Nem tudom mitévő legyek, annyi negatív tapasztalatot hallok a társkeresésről, illetve lehet, hogy csak én dramatizálom túl és nem jól értékelem ezt az egészet. Továbbá arra is gondoltam, hogy lehet az rémiszt meg, hogy hamarosan elkéne végleg köteleződni, 27 éves vagyok, ha változtatni akarok még most talán lenne lehetőségem de lehet már így is elkéstem. Annyira nehéz, de lehet csak én látom annak.
Tipikusan szélhámos fajta a fickó,szóval ha jó életet akarsz magadnak,és jó társat, keress mást.Ilyen fiatalon még nagyon rossz dolgokat vetít
előre ha másokat sunyinak hisz, és nem akar nagyon kimozdulni se.
"visszakönyörögte magát kb 2 hónap múlva azóta próbálok ezen túljutni."
Szerintem csak akkor fogsz megnyugodni, ha végleg külön mentek.
Kezdj új életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!