Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Két év után mintha megromlott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két év után mintha megromlott volna a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

Eddig nem veszekedtünk szinte semmin. Voltak szóváltások de rögtön utána kibékültünk mintha mi sem történt volna. Nemrég összeköltöztünk és munkát vállaltam a környéken. A fáradtság és stressz miatt nagyon sokat veszekedünk... Sokszor megbánt mert pihenni szeretnék. Nem voltunk szexuálisan együtt azóta. Szomorú vagyok és fáradt. Amivelegbánt azt hirtelen fellángolásból teszi, azt mondja egy pillanattal később hogy már nem is számít, csak ennyi volt már megnyugodott. De engem megbánt ezzel és utána egész nap rosszul érzem magam. Haszontalannak és enerváltnak érzem mag. És a depresszióm miatt azt mondta hogy el fog hagyni ha nem megyek pszichológushoz. Márpedig nincs pénzem ilyenekre és egyedül nem megyek. Szüleimtől nem fogok pénzt kérni, pont emiatt mentem dolgozni, hogy elkerüljem az otthoni dolgokat.

Ma is nagyon magam alatt vagyok mert ledőltem pihenni délután és nem keltett fel. Aztán durcásan bevágódik mellém az ágyba este 8-kor hogy oké akkor aludjunk. Már letusolt, vacsorázott és mosott fogat is. Pedig csak fel kellett volna ébresztenie. :( Már egy éve tervezzük hogy megkéri a kezem, eddig nagyon vártam. De már nem vagyok benne biztos. Nem akarom én kiválasztani a gyűrűt, abban semmi romantikus nincs. És már a dátumot sem szeretném hanem olyankor inkább amikor minden sínen van és boldog vagyok, nem dolgozom például. Nekem ez így nem jó. Elmondani nem merem, mert akkor... Nem tudom. Fáj az egész.

2022. júl. 15. 21:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Még nagyon sok cikk írja, hogy maga a túl sok alvás is okoz depressziót.

2022. júl. 16. 13:53
 12/22 A kérdező kommentje:
11-es köszi. Adok neki esélyt, bár lehet inkább a depresszió miatt alszom sokat (hogy addig se érezzek rosszat). Nem folyamatos dolog, ingadozó, szóval nem vagyok mindig magam alatt.
2022. júl. 16. 13:58
 13/22 anonim ***** válasza:
39%

"Valószínűleg már nem akarja ezt a kapcsolatot, ez összeköltözve ki is derült. Függetlenül attól, hogy milyen az egészségi állapotod. Most van mire fogni a veszekedést. Hány évesek vagytok? Felnőtt ember tudja, hogy nem mindig happy minden. Ő már belengette, hogy elhagy, lépnék én. Valószínűleg helyre is jönnél egyből."

Ezeket miből szűrted le?

A párja nem akarja elhagyni, csak szeretnè ha kezelèsbe vennè a kèrdező a depresszióját. Ez már nem a "nem lehet minden happy" kategória. A kèrdező a fèl èletèt átalussza, ès valószínüleg túlzottan sèrtődèkeny is, negatívabban èli meg a szóváltásokat is, mint kellene.

Tènyleg ajánlott lenne pszichológus felkeresèse, valahogy csak meg kellene oldani, hogy jusson rá pènz. A lelki egészség ugyanolyan fontos, mint a testi.

2022. júl. 16. 15:58
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, átlátod a helyzetet. Már attól jobb, hogy valaki leírta, megpróbálom.
2022. júl. 16. 17:30
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
#13 hát miből? Abból, hogy a kérdéző maga írta, hogy megmondta neki, hogy elhagyja. Oké, hogy azt akarja, hogy a másik jobban legyen, de azt ne fenyegetve érjük már el. Mindegy, ha nektek jó az ilyen, felőlem oké.
2022. júl. 17. 11:48
 16/22 A kérdező kommentje:
15-ös neked is igazad van. Azért esett rosszul mert fenyegetésnek tűnt és ezzel nagyon megbántott, de igazat mondott; senki sem akar olyan nővel lenni élete végéig aki annyira depressziós hogy sír olyan miatt ami másnak nem jelent gondot és energiavámpír. Szerencsére nem mindig van ez nálam, valamiért eltört a mécses és akkor kifakadtam, amire megijedt párom és keresett pszichológust is (korábbi beszélgetésünkből adódóan már volt róla szó). Szóval foglalkozik velem és azt akarja hogy mindkettőnknek jobb legyen. Mondhatta volna szebben is, de azt hiszem ő is ingerült volt és így sikerült. Megbeszéltük hogy több közös programot szervezünk, mozi, kirándulás stb. Remélem lesz energiám hozzá. Ma például jól érzem magam (mert aludtam kb 6 órát péntek délután óta). Egyszer fenn, egyszer lenn de akkor nagyon. Évek óta tart ez nálam, biztosan kell majd pszichológus csak nem most, előbb a pajzsmirigyemet kellene kivizsgáltatni hogy javult-e mert attól lehetek álmos. Nincs még pszichológusra elég pénzem és nem vagyok kellően önálló hozzá hogy eljussak pestre meg vissza. De szerintem is fog majd kelleni. Párom szeret nagyon, és én is őt, ezért meg is akarom ezt oldani.
2022. júl. 17. 14:02
 17/22 anonim ***** válasza:
25%

"lehet inkább a depresszió miatt alszom sokat (hogy addig se érezzek rosszat)"

Mi zavar igazából, és mit szeretnél helyette?

2022. júl. 20. 10:28
 18/22 A kérdező kommentje:

17-es ez egy jó kérdés és nem tudom miért lettél lepontozva, én adtam egy zöldet. Majd elgondolkodom rajta. Kezdek beilleszkedni a munkahelyen is, azt mondták ügyes vagyok, kedvesek.

Az zavart eddig hogy a családom nem nézett semmibe. Belevágtak a szavamba, nem figyeltek a mondandómra, nem érdekelte őket a véleményem, beleszóltak mindenbe, mindenhez engem hívtak segítségül és nem tesóimat pedig őket ajnározzák. Testvéreimmel rossz a viszonyom. Arra jöttem rá, hogy jobban érzem magam költözés óta. Lehet nem való nekem az otthoni élet és az (is) fárasztott le ennyire.

2022. júl. 20. 15:00
 19/22 anonim ***** válasza:

Pont ilyen motivációs videókat nézek :) és abban magyarázták, hogy ha az embert sokat kritizálják gyerekként meg berakják valami skatulyába, hogy te ilyen meg olyan vagy, akkor beleépül programként.

És hiába van kéznyújtásnyira a jutalom, elkezd aggódni, hogy nem érdemli meg és nem mer érte nyúlni. Lehet, te is most elérted, amit szerettél volna, párt, munkahelyet, szabadságot dönteni magad felől... és úgy érzed, na most fogod biztos elrontani és mindjárt kikapsz érte, úgyhogy inkább lefekszel és nem csinálsz semmit (majd konstalálod, hogy igazad volt, mert tessék, így is haragszanak rád).

Persze ez csak távdiagnosztika, semmilyen felelősséget nem vállalok :D

2022. júl. 20. 15:23
 20/22 A kérdező kommentje:
19-es köszönöm, ez jó volt. :)) Vannak kedves emberek.
2022. júl. 20. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!