Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két év után mintha megromlott volna a kapcsolatunk?
Eddig nem veszekedtünk szinte semmin. Voltak szóváltások de rögtön utána kibékültünk mintha mi sem történt volna. Nemrég összeköltöztünk és munkát vállaltam a környéken. A fáradtság és stressz miatt nagyon sokat veszekedünk... Sokszor megbánt mert pihenni szeretnék. Nem voltunk szexuálisan együtt azóta. Szomorú vagyok és fáradt. Amivelegbánt azt hirtelen fellángolásból teszi, azt mondja egy pillanattal később hogy már nem is számít, csak ennyi volt már megnyugodott. De engem megbánt ezzel és utána egész nap rosszul érzem magam. Haszontalannak és enerváltnak érzem mag. És a depresszióm miatt azt mondta hogy el fog hagyni ha nem megyek pszichológushoz. Márpedig nincs pénzem ilyenekre és egyedül nem megyek. Szüleimtől nem fogok pénzt kérni, pont emiatt mentem dolgozni, hogy elkerüljem az otthoni dolgokat.
Ma is nagyon magam alatt vagyok mert ledőltem pihenni délután és nem keltett fel. Aztán durcásan bevágódik mellém az ágyba este 8-kor hogy oké akkor aludjunk. Már letusolt, vacsorázott és mosott fogat is. Pedig csak fel kellett volna ébresztenie. :( Már egy éve tervezzük hogy megkéri a kezem, eddig nagyon vártam. De már nem vagyok benne biztos. Nem akarom én kiválasztani a gyűrűt, abban semmi romantikus nincs. És már a dátumot sem szeretném hanem olyankor inkább amikor minden sínen van és boldog vagyok, nem dolgozom például. Nekem ez így nem jó. Elmondani nem merem, mert akkor... Nem tudom. Fáj az egész.
"Elmondani nem merem"
El kell mondanod. Amiről nem beszéltek, az azért ott van, és ellenetek dolgozik, ha hagyjátok.
Tudod, hogy nálad van a baj, mègis őt hibáztatod.
Az nagyon nem normális, hogy fiatalon állandóan fáradt vagy, csak mert dolgozol. Mások is dolgoznak, ès mellette háztartást vezetnek, gyereket nevelnek, sportolnak, csomó minden mást csinálnak. Megèrtem a párod, hogy frusztrálja, hogy semmit sem csináltok, csak pihikèzèssel telik el a dèlután, amit együtt kellene eltöltenetek.
Kezdened kellene magaddal valamit. Szedj vitamint, keress valami sportot, az felpörgeti az anyagcserèt, feltölt energiával, le tudod vele vezetni a stresszt. Lènyeg, hogy csinálj magaddal valamit, találj erre a helyzetre valami megoldást, mert ez amit most művelsz nagyon gáz.
Szedek vitamint fél éve. Nem sportolok de edzek. Egészségesen táplálkozom. Utolsó vérvizsgálat nem mutatott ki semmit. Csinálnék sokmindent de nincs energiám. Sok koffein szintbe hoz de anélkül nulla vagyok. A sok alvás jól esik de emiatt nyilván nincs időm másra és páromat nem okolom semmiért csak olyan hirtelen haragú hogy megbánt ezzel. És észre sem veszi. Tudom hogy nálam van a baj, ezért vagyok depressziós. Mert olyanra nem vagyok képes ami másnak simán megy.
Nem csak ő teper. Próbálok én is. Próbálkozok.
Tegnap óta 18 órát aludtam egyhuzamban. Ez lehet genetika? Mert mindig ilyen nagy volt az alvásigényem (napi 12 óra) és akkor másra nem jut idő.
Van valami tippetek még ami napi szinten segíthet? Reggeli rutin vagy ilyesmi? Van szabad 10-15 percem reggel, talán belefér valami amitől energikusabb lennék.
8-as nem lengetett be semmit, sokat veszekedünk de szó sincs szétválásról. :) Pont ez az hogy az eljegyzést tervezzük. És a jövőnket.
Terhes nem lehetek, de akkor még ennél is többet aludtam szóval az már nem kicsit túlzás is. :')
Háziorvosom nem tud segíteni. Kihez forduljak ha ez betegség? Vagy váltsak háziorvost?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!