Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mosdóba pisiltem, barátnőmnek nem tetszett. Hogyan magyarázzam meg?
Kb. 1 hete belepisiltem a mosdóba, ő pedig benyitott.
Egy szót sem szólt csak kiment. Úgy vettem észre nem tetszett neki. Azóta nem hozta fel a dolgot, meg kéne magyaráznom hogy ez normális a férfiaknál vagy hagyjam és megszokja?
Nemtudom nálatok milyen magasságban lehet a csap, de nekem 180 centimre kb lábújhegyre kéne állnom, hogy a pecek belelógjon a csapba. Én úgy spórolok vízen, ha spórolok, hogy a pisit nem húzom le teljes öblítéssel, hanem féllel. Ez a nyomógombos wcknél tökéletesen működik, a zsinórhúzósoknál már kevésbé szerintem, de az már elég elavult. Jóideje nem láttam fejem feletti wc tartályt.
Panel lakásokban talán még előfordul. Fogkefét hol tartod? mond, hogy nem a csapszélen. Egyáltalán használsz te fogkefét?
Mi a gond?
Sorolom: a bűzzáró réteg (szifon) vizet tartalmaz. Hacsak nem dugod be a dugót és úgy mosod ki a csapot (ha ugyan kimosod), akkor vízzel hígított húgy lesz a szifonban, ami nem túl illatos, ha odarohad, márpedig, ha egy kellemesen meleg napon áll benne...
Nem tudom hallottál-e már a húgykőről, nos, az ásványianyag, ami benned összeállhat, az megteszi ezt a szifon falán is.
A húgy rendes lendülettel jön ki a húgycsőből, tehát fröcsög a mosdókagyló körül, rá a kéztörlőre, csapra, falra,ha épp ott vannak a fogkefék, akkor arra is -> undorító és idővel húgyszag lesz.
Azt már meg se említem, hogy a hugyos csapba esik bele adott esetben a fogkeféd.
De szerintem lehetne még sorolni.
Magara a kerdesre nem valaszoltatok.
Minden hulyesegrol beszeltetek csak a kerdesrol nem.
Egyebkent a fogkefeink a tukor melletti kisszekrenyben vannak.
Az meg vicc hogy a hugyko jobban megtapad barhol mint a vizko!
Termeszetesen lelottyintom a dolgom vegeztevel a mosdokagylot hogy minimalis szag se legyen.
13, mondtam én, hogy jobban megtapad? Egyszerűen, ha nem hugyozol oda, ahova nem kéne, kevesebb lerakódás lesz. A fogkefe oké és a törülköző, a szappan/kézmosó, a fal, a csap környéke? Vagy azt is mind kisszekrénybe zárod?
Mellesleg a lelottyintom és a kimosom azért két külön dolog. Utóbbi szart se ér, főleg a bacik ellen, amik többek között a szagokért felelnek.
Az alap kérdésed értelmetlen. Mit kéne megmagyarázni? Van egy rém undorító, tirpák szokásod, amin nem is tervezel változatni. Mit lehet ezen magyarázni?
Valami nagy baj lehet velem, ha szingli vagyok, neked meg van csajod! Wc-n és természeten kívül 1x vizeltem üvegbe, mikor bezártak 4 órára a padlásra...
32/F
Nem vagyok nálad. Általában vendégségben nem a mosdóba pössentek. És amúgy sem vennéd észre hosz az ajtót lehet zárni ugyebár. Itthon kettesben persze nem zárom.
18: Az hogy többen és rendszeresen ugyanoda pisiltetek persze hogy meglátszott a vezetékeken... meg a szagot is elhiszem.
16: a kettő nem értem hogy függ össze...
MÉG mindig nem ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!