Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vannak olyan párok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan párok, akik régóta együtt vannak már, mégis minden percet együtt töltenének?

Figyelt kérdés

Mi az elején megbeszéltük, hogy nem fogunk állandóan egymás nyakán lógni, nehogy hamar ellaposodjon a kapcsolat, de igazából sose éreztük jól magunkat egymás nélkül. 1 hónap után össze is költöztünk. Már 3 éve együtt vagyunk és azóta kb. Mindent együtt csinálunk. Közös barátaink vannak, soha nem csinálunk programot egymás nélkül.

Ha otthon vagyok amikor dolgozik inkább szépítgetem a házat, főzök valami finomat. Egyáltalán nem vágyom rá, hogy kimozduljak a barátnőimmel. Ő is ugyan így van ezzel. Persze a régi barátok eléggé neheztelnek ránk, amiért elhanyagoljuk őket egymás miatt. Szerintük ez már beteges, és hosszú távon úgy is meg fogjuk unni egymást. De akkor majd ne nyavajogjunk mert ők meg mondták hogy ez lesz.

Működhet így egy kapcsolat hosszú távon?

27N

33F

2022. jún. 24. 07:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
Én ismerek olyanokat ahol az egyik fél betegesen féltékeny. Azok vannak sülve főve együtt.
2022. jún. 24. 08:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"Működhet így egy kapcsolat hosszú távon?"

Működhet, miért ne működhetne?

Ezt nektek kell tudni, érezni.

Általában azért jó, ha vannak egyéni programok, a párom nélkül, legalábbis nekem van rá igényem. Kinek mi...

2022. jún. 24. 08:43
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Ugyan miért lenne baj, ha szeretitek egymás társaságát ami évek óta tart szüntelenül? Pont ez az, hogy ritka az ilyen kapcsolat, amiben igazán boldogok a felek és jól vannak. A barátok hiányolnak, azért velük is kell törődni, de ne hagyjátok hogy ilyeneket mondjanak, hogy majd megunjátok egymást. Magukból indulnak ki, mert nem volt ilyen kapcsolatuk, azt se tudják milyen az amikor jó. Majd tudjátok ti hogy jó vagy rossz, azt más ne döntse el csakis Ti. Nem kell egymás dolgába beleszólni.
2022. jún. 24. 08:46
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

3. 100% egyetértek!

Nekem mondjuk kellenek a barátok, akikkel kiengedem a gőzt, de én sem tudok meglenni a párom nélkül :))

2022. jún. 24. 08:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi is hasonlóan vagyunk, amióta megismertük egymást, mindig mindent közösen csinálunk és nem érezzük jól magunkat egymás nélkül. Jó, néha a régi barátokkal elmegyünk kettesben, de ez ritka, évi 1-2 alkalomról beszélünk, és az is tök rövid idő, de egyébként a legtöbbször közösen programozunk, a baráti kör nálunk is közös (eleve rajtuk keresztül ismerkedtünk meg), szóval nem az van, hogy csak ketten és senki más, csak nem igényeljük a külön töltött időt.

Mindketten itthonról dolgozunk, gyerekek is vannak már. Nem igazán érzem azt, hogy megunnánk egymást, sőt. Amúgy nem féltékeny egyikünk sem, nincs is mire, és ha úgy adódna, simán probléma nélkül "elengednénk" (értsd jól) a másikat egyedül akárhová, pl munkaügyben én is már voltam több hetet külföldön meg most a férjem is megy egy hétre, szóval nem a másik korlátozása miatt van ez így, hanem őszintén nincs igényünk egymás nélkül töltött időre.

Megjegyzem nekünk eleve ilyen a személyiségünk, korábbi kapcsolataimban mindig úgy éreztem, hogy velem van a baj, mert túl "sok" vagyok, "megfojtom" a másikat, de rá kellett jönnöm, hogy simán csak mások vagyunk, sokaknak nem igénye ez a nonstop egymás hátsójában levés, hiába szeretik a másikat. Örülök neki, hogy találtam egy olyan pasit, aki ugyanolyan "ragacs", mint én, így teljes az összhang, és nem is tűnik úgy, hogy bármikor váltani szeretnénk :D (15 éve együtt, kb 2 hét után költöztünk össze, szóval mondhatni ezt a teljes időt elég nagy százalékban együtt töltöttük)

2022. jún. 24. 08:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi 7 éve vagyunk együtt és nagyjából nálunk is így van. Nagyon szeretünk közös programokat csinálni és csak akkor töltünk külön egy-egy estét, ha valamelyikünk a munkája miatt vagy munkahelyi program miatt (csapatépítő, üzleti vacsora) nem ér rá. Természetesen nem halunk bele, ha külön töltjük az estét, feltaláljuk magunkat egymás nélkül is, de mégis a legjobban az együtt töltött időt szeretjük.
2022. jún. 24. 09:56
 7/12 anonim ***** válasza:
78%
Hármas vagyok. Azért az megint elgondolkodtatott, hogy ha nekem ilyen barátaim lennének akik előre eldöntik a kapcsolatom minőségét, menetét, amiben én feltűnően jól érzem magam, látják a boldogságomat és ennek tudatában tesznek ilyen kijelentéseket hogy majd úgy is egymásra ununk és ne sírjak nekik amikor ők mondták mi lesz, akkor elgondolkodnék hogy egyrészt örülnek-e az én boldogságomnak, másrészt mennyire is vagyok fontos, az érzéseim, a gondolataim, és minden ami ahhoz tartozik hogy én hogyan szeretnék élni. Csak próbálok rá jönni, hogy ezek a mondatok miből erednek. Én alapból fel tudom fogni, képes vagyok rá mentálisan, lelkileg, hogy a dolgok másképp működnek ha az ember szingli és ha már nem az, mert más lesz a prioritás. Szingliként az ember még többet megy a barátaival ide oda, több program fér bele, mozi, színház, akár heti egyszer egy péntek délutáni beülős beszélgetés, bármi egyéb. Párkapcsolatban az embernek nem az első helyen lesznek a barátok, hanem csak a második, harmadik helyen, és én kitartok amellett hogy ez így van rendjén, mert egyik barátnőm sem velem fog házasságot kötni, családot alapítani, hanem a párjával. Eszembe nem jutna soha a barátnőm kapcsolatába ilyen mélységig bele ásni magam, és jósolni rosszat az amúgy nagyon boldog párkapcsolatáról, sőt, még javasolni is hogy töltsenek kevesebb időt egymással, mert emiatt tönkre fog menni a kapcsolata. Ki vagyok én, hogy meghatározzam ezt előre, én, mint kívülálló, aki nem egy harmadik fél a kapcsolatban, akinek bele szólása nincs?
2022. jún. 24. 10:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

7. Ugyanígy vagyok vele.

De jó, hogy vannak ilyen emberek. Ritka de felüdítő. Hogy is fejezzem ki magam... "best friend material" :)))

2022. jún. 24. 10:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt csináltok, amit akartok, ha nektek jó. Mi is szeretünk együtt lenni, amennyit tudunk, másnak semmi köze ehhez.

3 év meg annyira nem sok, majd 10+ fölött térjünk erre vissza.

2022. jún. 24. 11:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Van. Ők szokták itt kérdezni, hogy mit csináljak, olyan, mintha testvérek lennénk a párommal? Szeretjük egymást, közös gyerek is van, de úgy élünk egymás mellett, mint a testvérek.

Az a barát, aki nem hiányzik, mióta párkapcsolatod van, nem is volt barátod. Azért "tartottad", hogy ne unatkozz, de mióta van új gazdatest, már nincs szükséged rá.

Igazuk van, tényleg beteges. Az emberi kapcsolatok nem helyettesíthetők. Ha gyereket szülsz, akkor majd a pasit rakod ki, mert van más porondon?

2022. jún. 24. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!