Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikünk az önző a kapcsolatban? Párom (38F) vagy én (24N) ? Gyerekes lenne a felfogásom? Szeretnék tudni én is költeni magamra, szèp ruhàkat venni, különfèle hobbikról fantàziàlok,de sajnos mind drága számomra.
Sziasztok!
Párommal egy éve élünk együtt. A probléma az anyagi különbség közöttünk. Ő nettó másfél milliót keres,én viszont csak nettó 200-at. Munka mellett tanulok, kèpzèsekre jàrok,hogy idővel jobban fizető állàsra tehessek szert. Ő azt vallja,hogy felezzünk meg minden költséget,rezsi,közös költség, élelem stb stb...viszont szerintem nem fair így, mert ez esetben nekem minden pénzem elmegy,nemhogy 0-ra,mínuszba jövök ki. Ő viszont meg sem érzi ezt a pènztàrcàjàn. Nyilván be szeretnék szàllni,hisz közteherviselès,mègis úgy vélem, igazságosabb lenne fizetés arànyosan intèzni a kiadàsokat. Neki így is úgy is marad bőven költőpènze, nekem viszont semennyi...Mi erről a véleményetek? Önző vagyok és anyagias?

Mentegesd csak.
Nem értelek, most akkor mi a kérdésed?

Arról beszéljél már, hogy te szóba állnál-e egy olyan férfivel, aki hetedannyit sem keres mint te, és 14 évvel fiatalabb?
Nem mellébeszélni kell, meg lepontozni, hanem oda kell állni a tükör elé, és belenézni!
Úgy látom a tökéletes egyenjogúság még mindig nagyon messze van. A férfiak kárára!

"Így anno màsodàllàst ès túlóràkat vàllaltam,hogy tudjak magamra is költeni "
És most nem tudsz, mert a pasidnak az nem lenne kényelmes? Itt egyedül ő az önző, de nagyon.

23-as kommentelő....neked minden nővel bajod van vagy így èled ki komplexusaidat?
Kérdésedre a válasz: nem vagyok pedo, nem àllnèk szóba nálam 14 évvel fiatalabbal....későbbiekben sem, mert szàmomra kellemetlen, ha a férfi fiatalabb. Így érzek, kész, pont. Ahogy korábban már írtam is, az exem nem volt jól kereső,mégse volt gond közöttünk ez.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!