Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasi az, aki ki erőszakolja a veszekedést?
Gyanítom, hogy a párom kezd ilyen lenni.
El mondanátok milyen jelekre kell ilyenkor figyelni?
(amúgy, az normális hogy egy ember rettentően össze veszik a barátnőjével, majd eltelik 10 perc és nyugodt hangon mintha semmi nem történt volna, elkezd sima hétköznapi dolgokról becézgetve a nőt beszélgetni?)
Velem van a gond, hogy egy nagy veszekedés után 10 perc elteltével még nem bírom becézgetni a páromat és sima hétköznapi dolgokról beszélgetni, akár már nevetgélni is?
Ahogy mondani szokták, valószínűleg gond van a toronyban.
Milyen "jelek" lehetnek? Úgy tekerget mindent hogy neki legyen igaza/ő legyen áldozat, róla szóljanak a dolgok, direkt felkrja az agyad, vagy az eddig ismert gyengeségeidet kihasználja. A véleményed nem számít, hülyének vagy beállítva és még millió másik ilyen lehet.
Oka van hogy így érzel.
Àltalàban a konfliktus/felelősségkerülő egyének csinàljàk ezt, h a végén ezt mondhassàk: "De te kezdted!!!".
Én a nagyobb veszekedések utàm, főleg, ha nem is lezàrtak, próbàltam diplomatikus lenni, max hölgynek hívni a partnert...
Hisztériás.
Ezt a húzd meg -ereszd meg játékot idegileg nem lehet hosszú távon elviselni . Tűrni sem.
Persze, hogy nem tudsz föloldódni, amikor minden átmenet, nyomós indok nélkül beléd köt, veszekedést provokál, hiszen halmozott sérelem, megalázó.
Lehet, valami miatt idegesíted. Akkor viszont elő a farbával, tessék kicsapni a lapokat.
Természete válogatja.
Én kirúgnám. Más képes a tűrésre.
Ő diktál: provokál téged, kiborít, megsért, majd elvárja, hogy azonnal felejtsd el neki a megaláztatást.
Hát egy nagy ….,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!