Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párod nélkül bulizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párod nélkül bulizni?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, a párom 27. A covid alatt töltöttem be a 18-at, nen igazán voltam még bulizni. A párom nélkül mindösszesen egyszer. Azóta volunk párszor, de mindig csak együtt. Mindig mondja, hogy nem szeretné ha nélküle mennék. Én se örülnék neki ha ő menne, de nem hisztiznék, tiszteletben tartanám, hogy szeretne kikapcsolódni egy kicsit nélkülem is. Most pont ezt érzem. Imádom őt, de szeretnék egy kicsit egyedül is bulizni, szinte még nem is voltam, ő viszont már kibulizta magát. A nyáron lesz a BalatonSound, amikor ő dolgozik és nem tudna elmenni, illetve a haverjai sem járnak már, így mondta, hogy nem szeretné ha mennék nélküle, "nem ezen múlik a nyár". Viszont én nagyon szívesen elmennék a barátnőmmel egy napra. Ti mit tennétek a helyemben? Nem szeretnék veszekedni, meg tényleg nagyon szeretem, de szerintem ez igazságtalan így. Ti mit gondoltok erről?
2022. máj. 24. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Azt, hogy menjél csak.
2022. máj. 24. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Azt gondolom, nincs értelme ennek a kapcsolatnak, kiütközik benne a nagy korkülönbség hátránya.

Ő már feltehetően "kiélte" magát, eljárt ide-oda az évek alatt, ahova akart, lenyugodott, lassan inkább a családalapítás esedékes neki, semmint a bulik. Te meg épp csak beléptél abba a korszakba, amit ö már maga mögött hagyott.

Miért nem ismerkedsz veled hasonló korosztállyal?

2022. máj. 24. 13:35
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Minden ilyen kérdést a korra fognak itt. Holott voltam együtt pár hónapot 19 évesen 30 éves pasival, állandóan haverokkal bulizott, ki is rúgták miatta, ivott, bulizott, én meg munka mellett tanultam, főztem/takarítottam. Ez nem korfüggő, ahogy a szórakozás sem az. És nem szeretem a fesztivált, discokat, nem az én világom, de ettől függetlenül járok szórakozni, csajos házibuli, sütögetés, városban megiszunk valamit, stb. Ahogy a párom is eljár haverokkal, vagy ámennek egymáshoz gamelni, stb. Nekem nagyon nem pálya, amikor valaki elhiszi, hogy beszabályozhatja, hogy hova mehetek, meg mikor. Ez kisajátítás valami borzasztó, és meglepően sokan ebbe élnek. Ilyet nem csinálunk, persze, együtt is szoktunk eljárni ide oda, de nehogy ne tudjak már a barátnőimmel, vagy ő a haverjaival külön időt tölteni. Oda mész, ahova akarsz, felnőtt ember vagy.
2022. máj. 24. 14:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Elmennék, nehogy már ő mondja meg, hogy mit csinalhatok. Nem az apám, hanem a párom. Ennek ellenére nem kell mindent együtt csinálni!

Én speciel elszoktam mondani a paromnak, hogy elmegyek ide, oda, meg megszoktam kérdezni, hogy nem e baj, mit gondol róla, de ennyiben ki is merül. Ami igazán tetszik benne, hogy még ha nem tetszik neki ha pl bulizni mennék, akkor se mondja, hogy ne menjek.

2022. máj. 24. 14:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nyaranta barátnőmnél vagyok többször pár napot Balatonon, illetve időnként felmegyek húgomhoz Pestre ott aludni, néha a barátnőmmel együtt. Jól néznénk ki, ha közölné, hogy nem mehetek, vagy ilyen hátulról támadva azt, hogy ő nem örül neki. Mert miért is nem?

Koncertre, színházba is szoktam menni barátnőmmel.

Ahogy ő is elmegy a haverokkal strandolni, discoba, vagy épp házibuliba.

Szerintem enélkül az egészséges bizalom és szabadság nélkül pont semmi értelme a kapcsolatnak.

2022. máj. 24. 14:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menjél egy napot.
2022. máj. 24. 15:11
 7/10 A kérdező kommentje:
A gond ott kezdődik, hogy nincs túl sok barátnőm, velük sem olyan szoros a kötelék és csak ritkán találkozok velük, legfőképp discoba hívnak, bár néha egy-két beszélgetős délután is megesik. Az ő haverjai dettó ilyenek, családjuk van, nem igazán találkoznak, bár szerintem a család nem lehetne kifogás olyan barátságoknál, mint amilyen erősnek állítják be. Discoba, bulizni egyik se jár már, mindenki éli az életét. Rengeteg programot csináltunk együtt a párommal , szinte mi vagyunk egymás legjobb barátai, de szerintem kezd már túlzásba esni, szeretném egy kicsit nélküle is jól érezni magam
2022. máj. 24. 15:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Na, pont erről beszélek. Más stádiumban jártok
2022. máj. 24. 15:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Oké mehetnel persze ahova akarsz, csak annyira tolod ezt a bulizást, most vagyok fiatal, még nem is voltam témát.. Hogy vszinu ő is arra gondol, mint én.. Hogy a nagy szabadság meg a hév belevisz olyan dolgokba, amiket párkapcsolatban nem kéne..
2022. máj. 26. 00:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Rommá leszek pontozva, de én sem örülnék, ha a barátnőm/feleségem/ gendersemelgesen a párom nélkülem menne fesztiválra több napra, életkortól függetlenül. 1 este, egy buli fontos, én is eljárok a haverjaimmal kitombolni magunkat, a feleségem is eljár a barátnőivel, ez így egészséges.
2022. máj. 26. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!